Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU SE SLOŽILI

Jacques o otkazanom Adventu: 'Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki event'

Jacques Houdek
Foto: Daniel Pavlić
1/6
01.12.2020.
u 13:21

Na svom Facebook profilu pjevač je prokomentirao odsustvo Adventa u Zagrebu koji se neće održati zbog mjera suzbijanja koronavirusa.

Mnogi ne mogu zamisliti Božić bez adventa koji se prije pandemijskih vremena u Zagrebu pomno planirao i posjećivao. Dapače, nekoliko je puta zaredom bio proglašen najboljim adventom u Europi, ali koronavirus je ove godine poremetio planove. Na otkazivanje tog događaja osvrnuo se pjevač Jacques Houdek.

– Čitam kako je "otkazan" advent... Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki event u centru grada. Advent je osjećaj koji nosimo u našim srcima, to je period pripreme za Božić, u krugu obitelji, dobre volje i u miru. Ne dopustite da vas itko uvjeri u suprotno! – započeo je Jacques i u objavi priložio sliku okićenog doma.

Foto: Daniel Pavlić

– No, nema ništa loše u tome da si malo okitimo, ne? Moja mala obitelj "Griswold" od jučer je spremna dočekati Božić, barem kad su ukrasi i lampice u pitanju... A vi, kako mi stojite s božićnim kičem? – upitao je fanove koji su se s njim složili u velikom broju.

"Upravo tako... Možda će baš ovaj advent i Božić biti romantični, intimni i posebni za većinu nas okupljenih u toplim domovima", "Divno rečeno, dragi Jacques, najbitnije je shvaćati bit", "U miru provodimo vrijeme adventa bez stresa i gužve u malom krugu najdražih", pišu mu obožavatelji ispod objave koju je lajkalo više od 2.5 tisuće ljudi.

Podsjetimo, sredinom prošlog mjeseca pjevač je postao još jedna u nizu žrtava internetskih prevaranata i krađe identiteta, a o svemu je obavijestio svoje pratitelje te ih upozorio.

Jacques Houdek
1/8

"Pažnja!!! Ne nasjedajte na laži, na 'moje' (lažne) profile, navodne 'moje' nagradne igre i slične krajnje patetične, smećarske načine zarade pojedinih individua ili skupina ljudi. Istim tim bijednicima ovim putem poručujem; oteto – prokleto. Ali ne budete mogli dugo. Ljudi, čuvajte se ljudi, opasni su", napisao je Houdek. 


 
Ključne riječi

Komentara 17

ZD
zdip
15:00 01.12.2020.

advent je doma u obitelj, a ne na trgu uz žderačinu i pijaču

ZV
Zvjerko1
14:59 01.12.2020.

Pa ako advent ljudi nose u srcu i trebaju biti u obitelji onda tako i postupi, budi s obitelji, a ne da ti advent posluži da se pokažeš na Trgu.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:09 01.12.2020.

Došašće je došašće makar i u spilji... To što je sveta Trgovina sve preuzela i izobličila je druga stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije