Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Od Goluže se oprostio i Hamed Bangoura: 'Mora da je i u raju ponestalo znanja'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
01.12.2020.
u 11:32

Od Goluže se oprostio i nekadašnji televizijski voditelj i urednik, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura.

Nakon što je jutros potvrđena vijest da je preminuo tvorac legendarne ''Kviskoteke'', Lazo Goluža, od njega s opraštaju i mnogi poznati. Među njima je i nekadašnji televizijski voditelj i urednik, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura
Hamed je na svom Facebook profilu podijelio dirljivu objavu. 

"Mora da je i u raju ponestalo znanja...
Blagoslovljen je čovjek koji je imao prilike sjediti pet minuta u društvu ovog velikog čovjeka, a ja sam imao tu čast i sreću raditi i učiti od g. Goluže pet godina. Zajedno smo na male ekrane nakon desetljeća vratili legendarnu Kviskoteku i radili velike produkcije. Draga Majo i obitelji, primite iskreno saučešće cijele obitelji Bangoura. Dragi Lazo, počivao u miru i hvala ti na svom znanju koje si mi nesebično stavio na raspolaganje", napisao je Bangoura. 

Inače, Hamed i Goluža zajedno su surađivali, između ostalog, i na ''Kviskoteci'' koja se jedno vrijeme u novom ruhu i modernizirana prikazivala na Novoj TV. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:01 01.12.2020.

Jadni Lazo, ali srećom Bangoura je još tu. Još ima nade za nas.

Avatar rubinet
rubinet
21:23 02.12.2020.

To drugo izdanje Kviskoteke nije bilo ni sjena onoj prvotnoj,negdašnjoj. Zato su je odmah ukinuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije