Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogima omiljeni film

Sjećate li se šarmantne kovrčave Sue? Upala je u pakao droge i alkohola, a ovako sada izgleda

Foto: Youtube Screenshot
1/7
01.12.2020.
u 12:27

Alisan Porter imala je samo deset godina kada je 1991. glumila u ovoj hit-komediji, a kasnije je shvatila da je pjevanje zanima više od glume.

Jedan od omiljenih filmova koji se na programima televizijskih kuća uvijek nađe u vrijeme Božića jest i "Kovrčava Sue". Ova komedija prati zgode živahne i šarmantne djevojčice Sue (Alisan Porter) koju Bill (James Belushi) odgaja otkad je bila novorođenče. Alisan Porter bila je desetogodišnjakinja kada je na audiciji dobila ovu ulogu koja joj je kao djevojčici donijela popularnost, ali iskustva s glumom imala je i prije ove uspješnice i to u komediji ''Roditelji'', gdje je glumila uz Stevea Martina i Joaquina Phoenixa, a gledali smo je i u drami ''Stella''. Kao tinejdžerica Alisan je odlučila spojiti glumu i pjevanje i počela je nastupati u mjuziklima, a 2009. godine izdaje svoj solo album. Prije nekoliko godina natjecala se u američkom "The Voiceu", mentorica joj je tada bila Christina Aguilera i na tom natjecanju opet je osvojila publiku i pobijedila te se nakon toga odvažila i izdala je još jedan album. 

U Hollywoodu je mnogo primjera zvijezda koje su karijeru počele kao djeca ili tinejdžeri. Pod teretom slave nisu izdržali i utjehu su često tražili u alkoholu i drogi, a slično se dogodilo i Alisan Porter. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Vjerojatno ovo niste očekivali od mene. Zapravo, možda ste baš to očekivali jer sam bila dječja zvijezda. Svejedno, to je istina. Trijezna sam od 28. listopada 2007. i od toga dana nisam ni taknula drogu ni alkohol. Nisam dotaknula dno, nisam si ubrizgavala heroin. Danas ne pijem zato što ne želim propustiti ni jednu sekundu svojih obaveza. Ne pijem zato što si to ne mogu dopustiti. Iako, želim to, često, zato što sam samo čovjek i zato što život katkada snažno udara", napisala je prije nekoliko godina na svom blogu kada se dotaknula teme ovisnosti. Prije tri godine rastala se od supruga Briana s kojim ima dvoje djece, ali ostali su i dalje u prijateljskim odnosima. 

 

 

Komentara 4

ZA
zagabria5
13:57 01.12.2020.

A koja nije upala. Mlade godine nisu za javno produciranje po filmovima jer karakter još nije izgrađen niti očvrsnuo.

DA
Darkhorse02
14:05 01.12.2020.

Bravo, mala! Svaka čast, samo naprijed. Podrška.

DU
Deleted user
13:15 01.12.2020.

Divan film i divni glumci. A i kao pjevačica je nevjerojatno talentirana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije