Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABOLA IGLE

Glumica šokirala fanove pokazavši kako izgleda njen tretman ljepote

Eva Mendes
Foto: Instagram
1/6
01.12.2020.
u 09:35

Eva je pokazala igle umetnute u vrat dok je bila kod prijateljice u toplicama. Zvijezda filma "Hitch", koja sa suprugom Ryanom Goslingom ima dvoje djece, oduševila se neinvazivnim postupkom u svojoj objavi na Instagramu

Glumica Eva Mendes (46)  šokirala je obožavatelje pozirajući sa sedam igala na vratu u sklopu tretmana ljepote. Mendes se našalila se da je "muče" dok je radila tretman zatezanja kože.

Eva je pokazala igle umetnute u vrat dok je bila kod prijateljice u toplicama. Zvijezda filma "Hitch", koja sa suprugom Ryanom Goslingom ima dvoje djece, oduševila se neinvazivnim postupkom u svojoj objavi na Instagramu.

- Ovaj je spa nevjerojatan! Nema ureda s lošom fluorescentnom rasvjetom. Nema sterilne uredske vibracije. Dom u kojem se možete opustiti dok vas muče najbolji od najboljih. Ovo je moje sretno mjesto,  napisala je Eva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije