Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELA DRUGA SEZONA REALITY SHOWA 'FARMA'

Ivana Paris postala prva gazdarica farme

01.03.2009.
u 23:14

Četrnaestero natjecatelja u nedjelju navečer preselilo se na farmu gdje će se u sljedeća tri mjeseca kroz blato i stajski gnoj boriti za nagradu od pola milijuna kuna. Kako je najavio mentor Joža, druga sezona reality showa „Farma“ bit će puna iznenađenja i posla.

Voditeljice Mia Kovačić i Nikolina Pišek dočekivale su u studiju dva po dva natjecatelja, kojima je to bila posljednja prilika da se oproste s modernim životom i blještavilom na koje su mnogi od njih navikli. Glumica i pjevačica Sonja Kovač rekla je da će svoju naviku obilaženja zabava prenijeti i na farmu gdje će raditi partyje.

U tome će joj se sigurno pridružiti i kolega Mario Mlinarić čija će fizička snaga, koju je pokazao već u prvoj emisiji donijevši Sonju u studio držeći je jednom rukom, dobro doći u obavljanju zahtjevnih seoskih poslova. TV voditeljici Mariji Štrajh „Farma“ će poslužiti kao izazov u kojem će pokušati oboriti vlastiti rekord koliko dugo može bez seksa, dok se glazbenik Stjepan Barišić-Gego sprema s novom ekipom osnovati i bend.


Dok Ante Gotovac nije znao odgovoriti na pitanje voditeljice zbog čega se prijavio na šou, Simona je bila nešto rječitija te rekla da želi okusiti drugačiji život. Baka, koja je živjela na selu, učila ju je musti krave pa se Simonica već „predbilježila“ za taj zadatak. Također je jedva dočekala da se makne od mobitela, televizije i „zlih ljudi“ te misli da će se lako prilagoditi seoskom životu.

Pjevača i voditelja Pjera Žardina, poznatog kao velikog šarmera, očito nisu jako impresionirale njegove sustanarke jer je rekao da će na farmi zavoditi – krave. Možda će njegovo mišljenje uspjeti promijeniti Tanja Jovanović, bivša natjecateljica „Big Brothera“ kojoj će kao pjevačici u usponu još jedan reality show sigurno dobro doći za samopromidžbu.

Pomoć u glazbenoj karijeri ponudio joj je i Renato Đošić Rennman, nekad poznati reper, koji je godine izbivanja sa scene proveo putujući svijetom. Rennman smatra da će mu sudjelovanje u „Farmi“ biti svojevrsno dizalo koje će ga podignuti nakon skoro deset godina medijske stagnacije.

Odlasku u izolaciju najviše se obradovao Seid Memić-Vajta kojemu je sudjelovanje u Farmi zapravo povratak korijenima jer je dijete sa sela. Farmerica je postala još jedna nekadašnja zvijezda glazbene scene bivše Jugoslavije, Marina Perazić, koja je istaknula kako se nada da neće morati previše „soliti pamet“ mlađim farmerima, a na imanju će joj najviše nedostajati djeca i topla voda.


Bivša misica Ivana Paris očito je već u studiju imala predosjećaj da će postati gazdarica jer je izjavila da na farmi ne namjerava ništa raditi. Gazda se birao čim su kandidati došli u kuću, a glava kuće postao je onaj tko je ispod šešira koji se nalazio na mjestu na koje je sjeo pronašao potkovu. Ivanin zadatak bit će upravljanje farmom, raspoređivanje poslova i biranje sluge.

Kao i prošle sezone, i ove će svaki tjedan završavati dvobojem, ali je novost u tome da će ove godine drugog dualista birati prvi dualist kojeg će, kao i prije, birati stanari. Drugi dualist će također birati i vrstu dvoboja. Opstanak farmera najviše će ovisiti o mentoru Joži koji će jednom na tjedan dolaziti na imanje i procjenjivati jesu li farmeri obavili sve zadatke. Ako jesu, dobit će stoku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije