Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u filmskom trendu

Ivana i Goran Višnjić na premijeri filma "Sumrak saga: Praskozorje 2"

višnjić
Pixsell
13.11.2012.
u 20:00

Sinove – petogodišnjeg Tina i jednogodišnjeg Viga – ostavili su na čuvanju i zaputili se na svečanu premijeru da bi proslavili završetak dvaju Goranovih projekata

Među obožavateljima koji su pohrlili u kina na posljednji nastavak “Sumrak sage” bio je i hrvatski glumac Goran Višnjić sa suprugom Ivanom. Sinove – petogodišnjeg Tina i jednogodišnjeg Viga – ostavili su na čuvanju i zaputili se na svečanu premijeru da bi proslavili završetak dvaju Goranovih projekata. Naime, nakon trilera “Dark Hearts” Goran je ove godine snimio još dva filma – “K-11” i “The Counselor”, koji u kina dolaze sljedeće godine.

Četrdesetogodišnji Goran Višnjić i njegova supruga sljedeće razdoblje provest će odmarajući se i pripremajući za skore blagdane, koje će ove godine dočekati s dvojicom mališana.

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:36 13.11.2012.

Uh Avanture.

PA
pako
08:46 14.11.2012.

Zaboga,zar su ovi likovi vijest?Nisu ni za trač rubriku.Ne trujte nam djecu lažnim vrijednostima.Dosta je.

IM
Immanuell
11:29 14.11.2012.

"Sumrak saga" je obična B produkcija, jeftina s vrlo lošom glumom. Radnja je spora s nekakvim opširnim analizama visokih ljudskih vrijednosti, ustvari krađa vremena kako bi se film nečim napunio. Nekad su ovakve filmove gledali klinci, ali ti filmovi su bili izvedeni s radnjom kako spada. Ovo je toliko napireno, da je za ne vjerovati. Dosadno, bezlični likovi bez imalo karizme, da ih vidim na ulici ne bih ih znao opet prepoznati za 10 min. koliko su obični, naporno, pokušaj bizarnog povezivanja ljudskog bića s vampirima i vukodlacima..... I to košta, i to se gleda, "in" je naći se na premijeri..... Nekad je kinematografija bila umjetnost, ne bih znao imenovati što je ona sada. Umjetnost, bar prema ovom filmu sudeći, sigurno nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije