Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urušila joj se kuća

Ivana Banfić nakon razornog potresa: 'Ne spavam i u šoku sam, bojim se da se ovo ne ponovi'

30.12.2020.
u 09:56

- Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu- napisala je nedugo nakon prvog potresa Ivana Banfić.

Potres koji je jučer zadesio Petrinju i Sisak uzeo je nekoliko života, a uz to i napravio popriličnu materijalnu štetu, ali i ostavio traume na ljudima. Jedna od njih je i Ivana Banfić koja sa suprugom živi u Staroj Drenčini, samo nekoliko kilometra od epicentra.

- Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim se da se ovo više ne ponovi. Nikada. Pomozite ljudima iz ovih sela. Šaljem nam svima blagoslov i mir - napisala je Banfić u kasnim noćnim satima i dodala popis mjesta i sela koje je pogodio razorni potres.

Foto: Daniel Pavlić

Odmah nakon potresa pjevačica se javila obožavateljima i poručila svima kako su oni dobro, ali i da im je u kući nastala poprilična šteta.

- Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu. Popadali su nam crjepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju. Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku jer hitne pomoći ne stižu doći po sve - napisala je nedugo nakon jučerašnjeg potresa pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije