Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tranformacija

Iva Todorić pohvalila se novim izgledom, pozirala s osmijehom od uha do uha

Foto: Instagram
1/7
25.02.2020.
u 17:45

Iva Todorić pratiteljima se pohvalila s blistavim zubima koje je dotjerala u jednoj splitskoj dentalnoj klinici.

Iako nije pretjerano sklona objavljivanju vlastitih fotografija na društvenim mrežama Iva Todorić pratiteljima se pohvalila novim osmijehom. Kći Ivice Todorića nakon što je skinula fiksni aparatić za zube do savršenstva ih je dovela u jednoj splitskoj dentalnoj klinici, a rezutatom se pohvalila na Instagram profilu 'Srculence'.

1/7

Iva je pozirala s osmijehom od uha do uha koji je naglasio njezine savršeno bijele i ravne zube. - Hvala - napisala je Todorić uz fotografiju kojom se zahvaljuje splitskim stomatolozima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Iva se potkraj prošle godine pojavila u promotivnom spotu prijateljice Hane Hadžiavdagić zajedno s kćeri Tarom koju je dobila u braku s Hrvojem Balentom. U videu Iva i njena kći jašu konja u novoj kolekciji trenirki s potpisom bosanske influencerice. Njihovo prijateljstvo planulo je na svadbi Severine Kojić, a upravo je Hana, kako je tada govorila, jedina koja Ivi nije okrenula leđa ni u najtežim trenucima.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sargu123
19:20 25.02.2020.

Užas.

KU
Kultura
18:10 25.02.2020.

Pa kako je nije sram slikat se po novinama, napravili su 6 milijardi eura duga, tvrtke su morale otpisat silne milione i gadovi umjesto da sjede u zatvoru oni i dalje zive u dvorcu i slikaju se po novinama sa skupim torbama i novim kljovama......

Avatar ZLO
ZLO
23:53 25.02.2020.

Malo sam bio zabrinut što je s Ivom. Sad kad znam da je sve u redu, mogu odahnuti. Posebno me obradovalo bijelo zubalo! Ah, taj predivni osmijeh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije