Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva mama takva kći

Iva Majoli: Moja Mia svaki dan trenira tenis, naslijedila je sportske gene

iva majoli
Foto: Pixsell
1/3
30.11.2013.
u 09:00

Bivša tenisačica i sama skoro svaki dan igra tenis s djevojkama iz teniske reprezentacije i igra egzibicije, ne voli šoping i nakon pola sata bježi iz svakog dućana

Bivšu tenisačicu Ivu Majoli u posljednje vrijeme teško se može sresti u javnosti. Ipak, kada su u pitanju prijatelji, a u ovom slučaju dizajnerica Lana Biondić, Iva je timski igrač koji uvijek uskače pa je rado došla podržati je na modnoj reviji njezine nove linije odjeće.

Prigoda je modna pa ne možemo ne pitati vas koji vam je odjevni predmet fetiš?

– Uh, jako volim torbice i cipele! Imam ih zbilja dosta. Iza njih slijede haljine jer kada ih nosim, ne moram ništa spajati i kombinirati i ne može mi se dogoditi da nemam što odjenuti za neku prigodu. Dobra haljina i cipele i spremna sam!

Zahvaljujući tenisu proputovali ste cijeli svijet. Zacijelo tada znate koji je grad idealno mjesto za šoping?

– Uopće nisam šopingholičarka. Kupujem usput kada na nešto naiđem. Moji prijatelji znaju da im nisam dobra partija za kupnju jer me nakon pola sata u trgovini uhvati šiz i moram pobjeći.

Je li vaša šestogodišnja kći Mia naslijedila vaše sportske gene?

– Mislim da je. Trenira tenis svaki dan i dobro joj ide, a koliko zbilja dobro, vidjet ćemo za koju godinu.

Kada ste vi zadnji put uzeli reket u ruke?

–Stalno igram ekshibicije, ali treniram i s djevojkama iz teniske reprezentacije. Uglavnom, dosta sam aktivna.

Onda je to tajna vaše dobre linije?

– Ako mi je linija dobra, da. Tenis je tajna.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar insideout
insideout
15:57 30.11.2013.

da budemo posteni nemas ni ti bas neke "sportske gene"...jedan slucajni roland garos I to je to.. sve ostalo ispadanje u prvom drugom kolu.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:51 30.11.2013.

" Moja Mia svaki dan trenira tenis, naslijedila je sportske gene" nadam se da mala nije naslijedila i njene poduzetničke gene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije