Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki je brane

Influencerica se u kinu pojavila u oskudnoj haljini, ljudi se zgražaju: 'Ovo bi trebalo biti protuzakonito'

Foto: instagram
1/6
01.08.2023.
u 20:30

I dok je mnogima to "očajnički pokušaj da dobije pažnju", drugi je pak hvale

Indi Jung influencerica je koju na Instagramu prati više od 75 tisuće pratitelja, a često s njima dijeli provokativne fotografije i snimke na kojima je u oskudnim bikinijima i odjeći. Iako ovaj put nije sama objavila snimku, na Twitteru se pojavila snimka iz kina na kojoj influencerica na blagajni stoji u oskudnoj crnoj haljini koja joj je otkrila dio stražnjice i istrenirane noge

I dok je mnogima to "očajnički pokušaj da dobije pažnju", drugi je pak hvale. Video je podijelio Austin Powers na Twitteru, a dosegao je gotovo 40 milijuna pregleda.

 

"Ovo bi trebalo biti protuzakonito", "Agresivno je za kino i izgleda neudobno. Vrišti ‘želim pažnju‘. Može raditi što god hoće, ali ne poznajem puno muškaraca koji bi htjeli da se njihova djevojka tako odijeva. Je li ona materijal za suprugu? Možda je djevojka samo za jednu noć?", "Nije to nosila za odlazak u kino. Nosila je da dobije ovo. Pažnju”, "Ova jadna djevojka traži privremeno rješenje da se osjeća cijenjeno. Ona nije cjelovita i pretjeruje s privlačenjem pažnje. Ne osjećam ljubomoru, žao mi je njezine duše i tijela", "Definitivno mi se ne sviđa, čak iako se ima čime razmetati. Sve je ovo traženje pažnje za kojim samouvjerene žene nemaju potrebu. Što se dogodilo sa skromnošću? Ili, šarmom?", pisali su mnogi. 

VEZANI ČLANCI

No, neki su je branili. 

"Definitivno nije prikladno, ali izgleda nevjerojatno. Sjajne noge", , napisao je korisnik.

"Iskreno, vidite žene koje nose bikinije na plaži ili na bazenu. Ne vidim gdje je problem", "Vidim više kože u teretani nego na plaži", pisali su pak takvi. 

Inače, nedavno je u istoj haljini posjetila trgovinu, a video je podijelila na Instagramu i skupila mnoštvo pozitivnih komplimenata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indi Jung (@indianara.jung)

VIDEO Lokas otkrio dobro čuvanu tajnu lovca: Nije istina da svi sve znaju, ali skužiš kako funkcioniraju

Ključne riječi

Komentara 1

DI
DijeKusrač
22:45 01.08.2023.

Sve bi se tako obukle da tako izledaju. Sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije