Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala od skandala

Incestuozna ljubav: Bobbi Kristina u vezi s posvojenim bratom?

bobbi kristina
Twitter
11.03.2012.
u 18:55

Whitney je 22-godišnjeg Nicholasa uzela pod svoje skrbništvo prije deset godina, ali se za to saznalo tek nakon njene smrti.

Američkim medijima odjeknula je vijest da je kćer preminule glazbene dive Whitney Houston, Bobbi Kristina(18) u ljubavnoj vezi sa svojim posvojenim bratom Nicholasom Gordonom. Navodno su ih paparazzi uhvatili kako se ljube u blizini njihova doma u Atlanti, a to njima nije ni najmanje smetalo. Očevidci tvrde da su Bobbi i Nicholas bili zajedno u šopingu i nisu se ustručavali izmjenjivati nježnosti, prenosi HollywoodLife.

Whitney je 22-godišnjeg Nicholasa uzela pod svoje skrbništvo prije deset godina, ali se za to saznalo tek nakon njene smrti. Poznati psiholog Phil Demb komentirao je kako je takva veza incestuozna bez obzira što Bobbi i Nicholas nisu u krvnom srodstvu. Prema njegovim riječima odgajani su kao brat i sestra pa njihova ljubavna veza nije nimalo normalna pojava.

Komentara 4

OB
-obrisani-
20:15 11.03.2012.

Sumnja u to da pokojna nije bila upoznata sa svime ovim iz price.Droga,alkohol...za njih je sve to normalno a normalni ljudi na ovako sto povracaju.

M2
m2
06:07 12.03.2012.

Glupost. Oni nisu u krvnom srodstvu, a djeca rastavljenih roditelja znaju da novi partner/ica njihove mame/tate nije i ne dozivljavaju ga kao i svog tatu/mamu i zato nisu niti braca s njihovom djecom

MA
mališa
09:17 12.03.2012.

Kada je bio usvojen imao je 22 godine što znači da je već bio odgojen te nije mogao da bude odgajan kao brat. Samo je formalno bio brat. I drugo, ako je odgoj bitan onda se postavlja pitanje za obrnutu situaciju tj. da li je incest između brata i sestre po krvi koji su pre toga živeli odvojeno ne znajući da su brat i sestra, tako i odgojeni pa saznali da su brat i sestra i zatim ušli u vezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije