Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna pjevačica

Ida Prester otkrila što ju je oduševilo u Zagrebu: 'Kakva ideja! Bravo ljudi'

Ida Prester i suprug Vani Peševski
Foto: Facebook
1/9
04.06.2023.
u 13:15

- Mala Martićeva, kakva super ideja. Dnevni boravak na otvorenom! Ulica je zatvorena za promet i pretvorena u pješačku zonu na kojoj su iscrtani motivi keramičkih podova starogradskih zgrada i haustora - napisala je pjevačica na svom Instagramu

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (44) svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila jednu novost u gradu Zagrebu koja ju je potpuno oduševila. Naime, Ida je ovih dana sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Rokom i Riom prošetala Martićevom ulicom i ostala oduševljena onime što je tamo zatekla, a sve je pokazala i na svom Instagramu uz fotografiju i video zapis. 

"Mala Martićeva, kakva super ideja. Dnevni boravak na otvorenom! Ulica je zatvorena za promet i pretvorena u pješačku zonu na kojoj su iscrtani motivi keramičkih podova starogradskih zgrada i haustora. Ovo su postojeći podovi naših zagrebačkih zgrada, ništa nije izmišljeno! Kakva ljepota. Autor je Osječanin Boris Bare, street art umjetnik. Bravo, ljudi!", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Njezino oduševljenje dijele i pratitelji koji su ideju pohvalili u komentarima."Skroz sam se i ja oduševila jutros! Totalno mi je Mary Poppins moment ", napisala je HRT-ova voditeljica Barbara Kolar. 

"Baš lijepo, super ideja😍da nam je što više ovako šarenih pješačkih zona", "Predivno😍 bili smo i divno je❤️", "Predobro", "Baš slatko", nizali su se komentari drugih pratitelja. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Ida je u kolovozu prošle godine pratiteljima otkrila da se seli u novi dom, a tom je prilikom istaknula i da joj je to 19. selidba u životu te da je živjela u čak četiri zemlje i šest gradova. "Svaki put si mislim - to je sad valjda to za neko vrijeme, bacam sidro, a onda me život demantira. Baci te bez puno pitanja, pa se ti snađi. Evo i sada, vjerujem da sam došla do zadnje postaje. Baš bih voljela. Možda doživotno. Zajedno smo došli. Ali tko zna.. Goodbye Zelengaj, bilo je diivno! Pratimo se u sljedećim epizodama" napisala je Ida koja je prije selidbe u rodni Zagreb godinama živjela u Beogradu. - Imam sigurnu luka u Zagrebu i povremenu infuziju divljeg života u Beogradu - rekla je voditeljica i pjevačica. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Komentara 5

JO
JovanC
13:58 04.06.2023.

Tvoje misljenje nam je jako bitno. Nisi li prije 10-ak godina izjavila da je Zagreb ok grad ali da beograd djeluje mocno?

BE
Beba
14:05 04.06.2023.

Idi bre, što pre!

BO
boom
17:33 04.06.2023.

Koji prostor u VL imaju ovi istocnjaci Sutra opet radikalka Violeta Popadic, potom ona iz Rijeke ciju niti jednu pjesmu nitko ne zna ali je poznata VL jer je udata u Beograd. Pa onda u krug..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije