Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivno obraćanje

Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Foto: profimedia
1/9
04.06.2023.
u 10:16

Tallulah Willis progovorila je otvoreno o dijagnozi svog oca Brucea Willisa i otkrila kako i sama ima problema s tjelesnom dismorfijom i dijagnozom graničnog poremećaja osobnosti

Nešto više od godinu dana prošlo je od kada je svijet šokirala vijest da se Bruce Willis povlači iz glume zbog teškog zdravstvenog stanja i afazije koja mu je dijagnosticirana. Od tada do danas njegovi mnogobrojni obožavatelji iščekuju nove informacije o zdravlju legendarnog glumca koji posljednjih godinu dana provodi u krugu obitelji.

Upravo članovi njegovi obitelji s vremena na vrijeme na društvenim mrežama podijele neku njegovu novu fotografiju, a sada je njegova kći Tallulah Willis (29) progovorila je otvoreno o dijagnozi svog oca. Mlada glumica ispričala da je kod svog oca u početku primijetila neku vrstu nejasnog nereagiranja, za koju su članovi obitelj pretpostavili da je posljedica holivudskog gubitka sluha. - Dugo sam znala da nešto nije u redu - započela je glumica. Prvotno su mislili da su godine provedene na setu oštetile njegov sluh, a kada se njegovo stanje pogoršalo Tallulah, koju je Bruce dobio s prvom suprugom Demi Moore, je ostala jako pogođena misleći da se njezin otac posvetio životu sa svojom novom suprugom Emmom i njihovim kćerima te da više ne mari za nju. 

VEZANI ČLANCI

- Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvaćala osobno. Dobio je dvije kćeri s mojom pomajkom, Emmom Heming Willis, i mislila sam da je izgubio interes za mene - napisala je Tallulah u emotivnom eseju za Vogue.

- Iako ovo nije moglo biti dalje od istine, moj se adolescentski mozak mučio nekom pogrešnom matematikom - nastavila je Tallulah koja je progovorila i o vlastitim problemima s tjelesnom dismorfijom i dijagnozom graničnog poremećaja osobnosti i otkrila da se borila s anoreksijom.Dodala je i kako nije željela razgovarati o svom poremećaju prehrane jer je, rekla je, ograničavanje hrane osjećala kao svoj 'posljednji porok' nakon što je u dobi od samo 20 godina ostavila alkohol. Da joj život nije bio nimalo lagan, govori i podatak da je sa 25 godina hospitalizirana kako bi se izliječila od depresije, a naknadno joj je dijagnosticiran i ADHD.

- Sve to vrijeme moj se tata tiho borio -  napisala je Tallulah priznavši da joj najteže pada to što joj otac nikada neće moći održati govor na njezinom vjenčanju. 

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije