Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obračunala se s hejterima

Pjevačici prekipjelo! Pokazala trbuh pa odgovorila na kritike: 'Debela sam, pa što sad?'

Foto: Reuters/Pixsell
1/9
04.06.2023.
u 11:15

Bebe Rexha objavila je što korisnici interneta najčešće pretražuju o njoj, a u tražilici se vide da ju žele vidjeti u kupaćem kostimu te da uspoređuju njezine fotografije od prije s onima sada

Pjevačica Bebe Rexha (33) odlučila se direktno obratiti hejterima koji joj posljednje vrijeme pišu da se udebljala te da nije više lijepa. Objavila je što korisnici interneta najčešće pretražuju o njoj, a u tražilici se vide da ju žele vidjeti u kupaćem kostimu te da pretražuju njezino ime uz riječ 'fat' (debela), ali i da uspoređuju njezine fotografije od prije s onima sada.

S tim screenshotovima objavila je i svoju fotografiju na kojoj je podignula majicu i pokazala trbuh. 

VEZANI ČLANCI:

- Da, u svojoj sam debljoj fazi, pa što sad? - napisala je pored objave. 

Ovo nije prvi put da se pjevačica našla na meti kritika zbog kilaže, a i tada je pjevačica odgovorila onima koje je zanimalo koliko ima kilograma.

- Vidjeti tu traku za pretraživanje je tako uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. Ali jednostavno je s*anje. Hvala svim ljudima koji me vole bez obzira na sve - napisala je ranije.

Za blagdane 2021. godine potpuno se slomila zbog toga. 

-Dakle, praznici su i znam da bismo svi trebali biti veseli - kazala je Bebe na početku videa i nastavila: - Mislim da sam najteža što sam ikada bila. Upravo sam se izvagala i ne osjećam se ugodno dijeliti svoju težinu.

Pjevačica se rasplakala dok je snimala video i dodala da se osjeća odvratno u vlastitom tijelu. 

-  Ne osjećam se dobro u svojoj koži, a kad se ne osjećam dobro, ne želim ništa objavljivati, i to je stvarno razlog zašto nisam objavljivala u posljednjih godinu dana ili bar onoliko koliko sam nekad - iskreno je kazala Rexha. 

Rekla je i kako joj je teško voljeti sebe i svoje tijelo jer njena borba s izgledom dolazi iz 'mjesta povrijeđenosti i zbunjenosti'. 

VIDEO Uzavrela atmosfera na koncertu Prljavog kazališta na Večernjakovoj biciklijadi u Samoboru!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije