Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična ekipa

Hrvatska sinkronizacija Space Jama: Franka, Dino i Viktorija posudili glasove kultnim likovima

Foto: Promo
1/14
30.06.2021.
u 16:45

Prije točno 25 godina Chicago Bullsi su na čelu s legendarnim Michaelom Jordanom osvojili četvrti naslov prvaka NBA lige, od ukupno šest, a iste godine svjetska kina je 'poharao' i osvojio animirano-igrani film 'Space Jam' s Michaelom Jordanom u glavnoj ulozi. 25 godina kasnije, vrijeme za uzvrat, pa  će tako ljeto biti u znaku novog animiranog kino hita Space Jam: Nova legenda.

Zvijezda filma je uz bezvremenske Looney Tunes likove globalna ikona i jedna od najvećih zvijezda svjetske košarke LeBron James. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svijetu i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Zekoslava, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Tunesa.

U hrvatskoj sinkronizaciji jednom od vodećih likova glas je posudio Dino Rađa, koji je i sam 2018. godine postao ponosni član Košarkaške kuće slavnih. Dini je ovo bilo novo ali zabavno iskustvo, pogotovo jer tumači ulogu Cronosa, najjačeg i najbržeg igrača cijele momčadi, dok je njegova supruga Viktorija u filmu nosi ulogu koju u originalu tumači slavna košarkašica Diana Taurasi kao White Mamba.

-Neobično iskustvo s obzirom na to da mi je ovo prvi put da ovako nešto radim. Bilo koja uloga bi mi bila draga jer se radi o košarkaškom filmu s jednom od naj većih NBA zvijezda današnjice. Snimanje je bilo super interesantno. Trebalo mi je malo da se snađem jer neke tonove jednostavno ne mogu proizvest, a na gledateljima je da kažu sviđa li im se ili ne, izjavio je Dino Rađa, dok je njegova supruga Viktorija priznala da je podsvjesno priželjkivala da posudi glas u crtiću.

-Cijeli život nešto glumatam i oponašam. I prva uloga u životu bas bude zlikovica. Taman za mene! Uživala sam u svakom trenutku izvedbe. Jedva čekam otići u kino i s odmakom pogledati kako je ispalo, dodaje Viktorija.

Slavko Sobin posudio je glas LeBronu, dok je ulogu famozne Lole Bunny preuzela naša popularna glazbenica Franka Batelić, a zanimljivo je i da je zavodljivi izgled Lole Bunny kakvu znamo iz prvog filma, zamijenjen sportskim, modernim izgledom kojim su autori filma željeli poslati malo drugačiju poruku gledateljima. Vodeće uloge još nose i Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Slavica Knežević, a među fantastičnom glumačkom ekipom našao se i naš legendarni košarkaški komentator Slavko Cvitković u ulozi poznatog voditelja i sportskog komentatora Ernieja Johnsona.

Space Jam: Nova legenda, studija Warner Bros Pictures u hrvatska kina stiže 15. srpnja u distribuciji Blitza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije