Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala u toplesu i tangama, fanovi ne miruju: Izgledaš bolje od Kim Kardashian

Foto: Profimedia
1/12
30.06.2021.
u 08:30

Fotke žene koju mnogi smatraju jednom od najljepših na svijetu skupile su preko 700.000 lajkova, a komentari ne staju.

Manekenka Irina Shayk za koju se šuška da je u vezi s reperom Kanyeom Westom, na društvenim je mrežama objavila fotografiju s posljednjeg snimanja koje je odradila. Na fotki koju je objaviala Irina je bila odjevena samo u bijele tange, dok je na nogama imala čizme. 
Fotke žene, koju mnogi smatraju jednom od najljepših na svijetu skupile su preko 700.000 lajkova, a komentari ne staju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

"Goriš", "Predivna si", "Izgledaš očaravajuće" samo su neki do komplimenata koje su joj uputili pratitelji. Jedan od pratitelja odlučio je napisati da izgleda bolje od Kim Kardashian, baš zbog šuškanja da je u vezio s njezinim bivšim suprugom reperom Kanyeom Westom. 

Podsjetimo, glasine o vezi Irine Shayk i Kanye Westa dobile su zamah i nakon što su manekenka i glazbenik snimljeni zajedno tijekom odmora u Francuskoj gdje je Kanye proslavio svoj 44. rođendan.

Prema pisanju britanskih medija par se prijavio u luksuzni hotel Villa La Coste u Provansi i vjerovali su kako ih tamo paparazzi neće pronaći, ali bili su u krivu. West očito nije dugo tugovao nakon razvoda od reality zvijezde Kim Kardashian i brzo je ljubavnu sreću pronašao uz bivšu suprugu glumca Bradleyja Coopera.

Francuska je oduvijek omiljena destinacija za odmor Kanye Westa i upravo je u Pariz na prvi odmor odveo i svoju bivšu suprugu, a u Parizu se par i vjenčao. Irina i West dobro se poznaju i tijekom zadnjih deset godina su i surađivali, a zadnji put je to bilo prije dvije godine kada je na Paris Fashion Weeku nosila Westove kreacije za sezonu jesen/zima.
Glasine o romansi između Westa i Shayk krenule su prošli mjesec kada su prvi put viđeni zajedno. Irina iz braka s Cooperom ima kćer, a Kanye je u braku s Kim dobio četvero djece.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije