Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njezina strast

Hrvatica Magdalena glavna je zvijezda SP-a, a otkriveno je i čime se bavi kada ne navija za vatrene

Magdalena Keškić
Foto: Privatna arhiva
1/7
01.12.2022.
u 13:30

Na Instagramu ova Hrvatica koja živi u Njemačkoj ima 282 tisuće pratitelja i na ovoj mreži pohvalila se fotografijama s tribina na kojima je pažnju privukla svojim osebujnim modnim kreacijama s prepoznatljivim kockastim uzorkom.

Veliku pažnju u Dohi ovih dana na Svjetskom prvenstvu u nogometu privukla je Magdalena Keškić koja je postala ozbiljna konkurencija najvatrenijoj navijačici naših reprezentativaca Ivani Knoll.  Magdalena u Dohi boravi u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava, a našem novinaru Tomislavu Dasoviću ispričala je kako je majka Katica ostala u Mannheimu da pazi na kućnog ljubimca, psića pomeranca Stormieja.

Na Instagramu ova Hrvatica koja živi u Njemačkoj ima 282 tisuće pratitelja i na ovoj mreži pohvalila se fotografijama s tribina na kojima je pažnju privukla svojim osebujnim modnim kreacijama s prepoznatljivim kockastim uzorkom. Moda je očito njezina strast jer je s bratom Ivanom, koji je također popularan na društvenim mrežama, pokrenula marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

- U vrijeme SP-a bio sam u Rusiji i vidio puno naših ljudi odjevenih u majice s različitim prigodnim natpisima. Počeo sam s bratom dogovarati koncept, otvorili smo webshop i koncentrirali se na Hrvate u iseljeništvu. No, sve je više bilo upita i iz domovine. Sad nas jednako traže i u domovini i iseljeništvu - otkrio je Ivan za Fenix Magazin kako je došlo do ideje za pokretanjem modne linije.
Magdalena nam je ispričala nedavno kako se nosi s velikim interesom javnosti i sve većim brojem obožavatelja otkako se pojavila na Svjetskom prvenstvu. 

- Meni to, iskrena sam, nije trebalo, ali da, lijepo je, zaista uživam. Cijeli grad, doslovno cijeli grad tražio me fotografiju. Mogla sam se tri-četiri sata u komadu fotografirati s ljudima, sa svih strana mi prilaze, ali dođe nekad trenutak kada treba stati i napraviti pauzu.- rekla je Magdalena koja uz modnu marku koju je pokrenula s bratom, većinom zarađuje od modelinga i Instagrama.

VIDEO Tko je Hrvatica koja je mamila poglede u Kataru? Željela postati misica, prate je na stotine ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 19

GM
gmižić
13:59 01.12.2022.

Očekivao sam da joj je strast kvantna fizika i teorija struna....

Avatar tomsom
tomsom
13:53 01.12.2022.

Čime se bavi? Plastičnim operacijama.

IV
ivanjoksimovic
14:40 01.12.2022.

Kako se ne istopi na toj vrucini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije