Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo lako

Anđa Marić o teškom periodu: Nisam mogla držati dah ni izgovarati riječi da se ne zadišem

Dubrovnik: Svečano otvorena izložba Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka "One su ovdje"
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
01.12.2022.
u 12:17

Pjevačica i spisateljica bila je gošća u emisiji "U svom filmu" gdje je govorila o borbi s multiplom sklerozom i o svojoj novoj knjizi.

U emisiji "U svom filmu" voditeljice i urednice Tončice Čeljuske gošća je bila glazbenica i spisateljica Anđa Marić koja je nedavno objavila knjigu  "Moja revolucija u 365 dana" u kojoj opisuje svoja osobna iskustva s multiplom sklerozom koja joj je dijagnosticirana kada je imala 35. godina. Ispričala je kako danas već nakon jutarnjeg tuširanja osjeća umor i ima dana kada joj kroz glavu prođe kako joj je život težak, ali onda ustane i krene dalje uzdignute glave. Ispričala je kako joj je najteže bilo što nije mogla pjevati i jako je žalila za glazbom, ali sada je snimila nove pjesme.

- Nisam mogla držati dah, izgovarati riječi da se ne zadišem. Jako sam sretna, to je za mene velika stvar najviše sam žalila za glazbom. Moja prijateljica ima snimku od prije par godina gdje ja zvučim kao da uopće nemam sluha. Neki dan sam bila u Španjolskoj i otkrila sam da mi se vratio osjećaj za ritam. Mogla sam plesati prislonjena dijelom tijela na zid, ali cijeli ostatka tijela mogao se ritmično gibati. Tako da je to još jedna pobjeda - ispričala je Anđa. Rekla je kako je ovo njeno dvanaesto poglavlje, a prva četiri su plakanje na podu kupaonice, skrivanje ispod pokrivača i život u zatvorenoj sobi.

- Vjerujem da svi imamo jednake mogućnosti i da svatko ima superheroja u sebi, samo što ga svi nisu bili prisiljeni prihvatiti. Imam vedriji karakter, ali sam izuzetno osjećajna. Na mene utječu neke stvari koje ne utječu možda na neke druge ljude - kaže Anđa. 

VIDEO Anđa Marić o novoj knjizi, glazbi, životu s multiplom, Tinderu... 'Dugo sam se sramila i skrivala'

 

Ključne riječi

Komentara 2

GR
grodar
13:08 01.12.2022.

droga il

ZA
zagi101
12:36 01.12.2022.

svakome je njegova bol najteža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije