Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 'nedjeljom u 2'

Stankoviću gost otkazao dolazak: 'Kaže nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali'

Foto: Screenshot/HRT
1/15
01.12.2022.
u 11:10

Uredik i voditelj Aleksandar Stanković otkrio je da zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić ipak neće gostovati u ovotjednoj emisiji te da mora tražiti novog gosta.

Novinar, urednik i voditelj Aleksandar Stanković na službenom Facebook profilu emisije 'Nedjeljom u 2' otkrio je da mu je gost otkazao dolazak. Naime, Stanković je prije nekoliko dana rekao da bi mu gost u ovotjednoj trebao biti zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić. Tada je napisao i da će ovotjedna emisija biti u domovinskom duhu, a sada je otkrio da se to ipak neće dogoditi.

- Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kom to smjeru ide tj.da bi morao skidati deset penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa...idem tražiti novog gosta – napisao je Stanković na Facebooku.

U komentarima su mu gledatelji zaželjeli sreću s traženjem novog gosta.

- Puno sreće s novim gostom. Sve je teže dobiti gosta za ovu emisiju, osobito kvalitetnog, publici interesantnog. Oni najinteresantniji neće prihvatiti poziv – poručio je jedan komentator. 

- Gospodine Stanković, dajte nekog za relaksaciju u emisiju, pa prosinac je, a onda rezime godine neke političare stavite – dala je druga osoba svoj prijedlog, a neki su predlagali i konkretno koga bi željeli vidjeti. Tako se u komentarima može vidjeti da su predlagali Karolinu Vidović Krišto

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

Komentara 18

EX
exit89
12:47 01.12.2022.

Po čemu je ova emisija toliko bitna da dobije toliku minutažu u medijima, postoje mnoge emisije koje dovode goste pa ni članka o tome.

Avatar urok_eye
urok_eye
12:56 01.12.2022.

Svatko iole desno svojim dolaskom u NU2 podržava ovog voditelja i njegove smjerove i stavove. Potpuni ignore! Pa nek nastavi dovoditi ljevičare do besvijesti. Gledanost mu je i tako potpuno opala.

MI
Milas
12:57 01.12.2022.

Ali, Stankovicu, zbog cega bi tvoj nesudjeni gost, da je dosao u emisiju morao skidati "deset penala a bez sanse za gol" ? Pa znamo koja je tvoja politicka i svjetonazorska pozicija i koliko je bilo degutantno gledati kako sese uvlacis - znamo gdje - svojim gostima istomisljenicima. Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije