Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava

Hloverka Novak-Srzić: Unučica Anđa moje je najveće veselje

'10.09.2011., Zagreb - Fotograf Sime Strikoman snimio je milenijsku fotografiju povodom 15 godina restorana Marijono zvono kraj HRT-a. Hloverka Novak Srzic sa unukom Andjom. PRI KORISTENJU FOTOTGRAFIJ
Foto: 'Martina Popovcic/PIXSELL'
1/3
11.09.2011.
u 14:00

U restoranu "Marijino zvono" snimala se milenijska fotografija a na feštu je Hloverka Novak-Srzić povela unuku

Cijela se javna televizija u subotu popodne sjatila na ulicu kraj zgrade HTV-a. Razlog tomu nije kakva vatrogasna vježba kao šta su u prvi tren pomislili stanovnici Prisavlja, već velika, 15. obljetnica restorana "Marijino zvono" u povodu koje je snimana i milenijska fotografija.

Baka-servis

Fotograf Šime Strikoman odlučio je uhvatiti sve ljubitelje tog poznatog okupljališta na Prisavlju, a među ostalima, tom se veselom događaju priključila i Hloverka Novak-Srzić s unučicom Anđom.

- Baš smo se odlično provele. Anđi su se svidjeli tamburaši pa je pjevala i plesala, a ja sam susrela toliko divnih ljudi i napokon dobila priliku da se sa svima napričam. Pjevala se himna Mariji, bilo je fine hrane, zaista sam se odlično provela - otkrila nam je Hloverka i priznala kako je ovaj vikend ona dežurna babysitterica.

- Baka-servis je u pogonu i u subotu i u nedjelju, ali i na moje i na njezino zadovoljstvo. Moja unučica i ja se odlično zabavljamo! Znate, ona mi je najveće veselje - iskrena je bila Hloverka koja je zbog uspavljivanja svog malenog anđela napustila feštu prije ostalih.  

Igra i nedjeljni ručak

Nakon zabave u "Marijinu zvonu" dvije su si dame odlučile priuštiti dan odmora, pa su nedjelju provele igrajući se i pripremajući ručak. Anđa je stara već godinu i pol, a na čuvanje kod bake ostavili su je Hloverkin sin Anto i njegova supruga Ivana. Osim Hloverke, velikoj zabavi u drugom domu svih hateveovaca, kako "Marijino zvono" voditeljica "Otvorenog" od milja zove, pridružile su se i druge poznate osobe. Pa su se uza zvuke tamburica i pjesmu opuštali i novinarka i urednica Elzabeta Gojan, Ćiro Gašparac, te direktor koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i bivši hateveovac Dražen Siriščević.

Komentara 6

JO
Jojobica
21:42 11.09.2011.

Jadno. Prejadno.

Avatar wratnik
wratnik
19:48 11.09.2011.

Utopljenik se vata za slamku,.........a ova pokusava na ovaj nacin................ Zar nije sramota, ovako nevino dijete upragnuti u svoja nedjela???

MI
miso
17:34 11.09.2011.

Hloverka mi je uštedjela puno novaca. Zbog njezine pristranosti prema nekim političkim opcijama imao sam dugo vremena odjavljen TV. Hvala joj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije