Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seoski život

Hitna na Farmi: Jurica zatražio liječničku pomoć

24.11.2018.
u 15:01

Sebe preispitajte, svoje ponašanje, svoje laži i tako dalje rekla je Štefica

Drele se zajedno s prvom duelisticom Šteficom uputio farmerima kako bi Štefica odabrala drugog duelista.

Nakon razmišljanja između Jurice, Anice i Matee, Štefica je odlučila da će s njom u dvoboj ići Matea. Mateu nije iznenadila Štefičina odluka: -Znala sam još od jučer kad sam joj dala šibicu. Pripremila sam se. Oprala sam si odjeću, oprala sam kosu, kazala je Matea i dodala: -Fizički sam spremna, psihički ću vidjeti dalje, ali mislim da je to to. Idem i borim se.

Štefica je imala priliku i obratiti se farmerima: -Što se tiče ovih farmera, ne želim prozivati jedno po jedno, doći će vrijeme i za to. Želim im samo reći pogledajte se u ogledalo i zamislite se da li ste isti kad ste ušli i da li ste isti danas. Sebe preispitajte, svoje ponašanje, svoje laži i tako dalje. Štefičina odluka najteže je pala Maji koja se nada da će Matea pobijediti Šteficu.

Jurica je zatražio liječničku pomoć zbog bolova u trbuhu zbog čega nije prisustvovao odabiru drugog dueliste. Liječnica ga je pregledala te njegove bolove okarakterizirala kao „teško mi je pala hrana“.

U izolaciji u duelističkim kućicama Mate i Štefica imaju vremena za razmišljati o svemu. Matea je razočarana u Šteficu, ali ne zbog toga što ju je odabrala za drugu duelisticu. -Počela je provocirati da sam ja ljenguza i da se nikada neću udati, kazala je Matea te dodala kako ne zna što Štefica time želi postići te da ju to ne može izbaciti iz takta. „Ne mislim da je Štefica slaba i da je mali zalogaj, zaključila je te dodala kako se nada da će sutra uspjeti pobijediti u dvoboju.

Tko će iz dvoboja otići kao pobjednik, a tko će spakirati stvari i napustiti show, ostaje nam za vidjeti u sutrašnjoj epizodi Farme.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
20:06 24.11.2018.

Pa na odjavi piše da je proizvodnja 2017. godina. Koga oni farbaju da se to dešava sad !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije