Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duet za pamćenje

Helena Bastić nije od plaže, a Đ. Stipaničev uživa u maminoj spizi

helena bastić, đani stipaničev
pixsell
20.08.2011.
u 20:00

Na 14. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku dvoje pjevača prvi put su nastupili u paru i oduševili se jedno drugim iako su Vodičanka i Tribunjac, a postoji legenda da se ta mjesta ne vole

Postoji legenda da se Tribunjci i Vodičani baš i ne simpatiziraju, no sjajnim duetom na 14. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku Vodičanka Helena Bastić i Tribunjac Đani Stipaničev pokazali su baš suprotno.

– Bila mi je to najljepša večer otkako nastupam. Helena i ja otpjevali smo skupa Boccelijevu “Vivo per lei”, u par nas je spojio organizator i hvala mu na tome jer shvatili smo da si odlično pašemo – kazao je jučer Đani. Pjevač je u Tribunju s obitelji već dva i pol mjeseca, a u Šibeniku, gradu svojeg djetinjstva uvijek nađe nešto što ga asocira na to razdoblje.

– To je mali grad pa i traženje parkinga radi čega sam skoro zakasnio na nastup, može biti uzbudljivo. Ali volim ga i pamtim po lunjanju i skrivanju u njegovim lijepim ulicama – kaže Đani. Sa suprugom Nelli i kćerima Karlom i Larom živi u Samoboru gdje mu more ne fali jer za dva sata automobilom kaže, već je na obali, ali zato u moru ljeti uživa punim plućima. – Plaža nam je ispred kuće. Mlađa kćer, petogodišnja Lara, ove godine je proplivala pa smo sada svi u obitelji plivači! Bili smo i tjedan dana na Visu, s prijateljima često okolo plovimo brodom. A svaki dan smo kod moje majke na ručku jer ona ne da nikome da se mota po njenoj kuhinji – ispričao je Đani kako provodi dane netom prije novog šibenskog nastupa. A baš poput njega u ljetu uživa, a i s njihovom prvom suradnjom oduševljena je i Helena Bastić, bivša pjevačica grupe Bastardz, koju ne viđamo često u medijima.

– Đani je pravi zafrkant, gušt je bio s njim dijeliti pozornicu – kazala je rođena Zagrebčanka koja veći dio godine živi u Vodicama odakle joj je otac, i nastavila:

– Ljeto provodim uglavnom nastupajući sa svojim bendom Cabaret. Nisam žena od ležanja na plaži i radije zbog posla i zabave dan zamijenim noću. Uživat ću u moru kada dođe bablje ljeto i plaže postanu puste – otkriva Helena. Život u Amsterdamu i New Yorku joj ne nedostaje jer u Hrvatskoj kaže ima sve što želi i paše joj ne putovati kao prije i biti na jednom mjestu. Radi na prvom solističkom albumu, voli biciklizam, plivanje i punjenje baterija u prirodi što radi okružena ljubavlju o kojoj tajnovito kaže: – Na tom planu zadovoljna sam i sretna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije