Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u iščekivanju

Gotovo tri mjeseca nakon što je otkrila da je trudna, naša glumica objavila i spol bebe

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
14.05.2021.
u 20:00

Par je spol odmah znao, no nisu htjeli otkriti javnosti prije.

Glumica Lana Gojak Bajt (37) sa svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je da sa suprugom Sinišom Bajtom čeka svoje prvo dijete. Sretnu je vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu početkom ožujka, a gotovo tri mjeseca nakon, otkrila je da čekaju djevojčicu.

"Pripreme za našu curicu u tijeku", napisala je Lana uz fotografiju ružičastog bodija za bebu.

Foto: screenshot Amazon

Par je spol odmah znao, no nisu htjeli otkriti javnosti prije. Lana i Bojan vjenčali su se u Trstu u Italiji prije dvije godine, a upoznali su se prije čak 11 godina. Lana, koju publika najviše pamti iz serije 'Ne daj se, Nina', hrvatske verzije 'Ružne Betty', trudna je nešto više od šest mjeseci.  

Lana se, inače, potpuno promijenila nakon showa, isklesala tijelo i već godinama izgleda odlično. Zavidnu figuru često pokazuje na društvenim mrežama, pa se često fotka u badiću ili uskim komadima odjeće.

VIDEO>> Albina Grčić gostovala je u našem podcastu, evo kako pobjednica Dore komentira reakcije na njezin plasman

 

Ključne riječi

Komentara 7

MK
mksdk
20:10 14.05.2021.

Kako zna spol djeteta kada se tvrdi da spol nije biološka uvjetovanost, nego stvar izbora? Nije valjda i ona tako zatucana da spol djeteta definira po onome što se vidi, umjesto po onome što se osjeća?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:26 14.05.2021.

Što radi kad "svaki čas" ostane trudna?

HU
Humbleandhonest
20:54 15.05.2021.

Nikad čuo za nju. A ovo pravo veliš, Majo kad je željeno onda je dijete od začeća, a kad nije-onda je nakupina stanica, nije čovjek. Samo o tome nek razmisle zagovarači nakupina stanica... kad su njihova djeca iz nakupina stanicaca postala ljudi? Ero, to me baš zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije