Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala sve u videu

Nenad u šoku! Maja Šuput ga za rođendan iznenadila nečim što se mnogi ne usude napraviti, sve snimila

Foto: screenshot
1/27
14.05.2021.
u 15:26

U komentarima su njeni pratitelji ostavili brojne čestitke za slavljenika.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov još je jednom pratitelje raznježila objavom. Naime, danas je njezinom suprugu Nenadu rođendan, a s tom prigodom, Maja je objavila preslatku fotografiju supruga i sina Blooma. Nenad je pozirao sa sinom Bloomom u identičnim rozim kupaćim gaćama, a Maja je uhvatila taj poseban trenutak oca i sina.

- Želimo ti da nam ostaneš baš ovakav kakav jesi. Najbolji muž i tata. Sretan rođendan ljubavi, volimo te - napisala je Maja uz fotografiju. U komentarima su njeni pratitelji ostavili brojne čestitke za slavljenika.

Foto: Instagram

Na svojim Storyjima pokazala je i čime je prvo iznenadila supruga za rođendan. Naime, Maja je Nenada odvela u tattoo studio u kojemu je Nenad tetovirao ime sina na zapešću.

Foto: screenshot Amazon

- Kako se osjećaš? - upitala ga je Maja dok se tetovirao. - Zanimljivo - kratko je odgovorio Nenad. Kasnije je pokazala kako je tetovaža na kraju ispala. 

Foto: screenshot Amazon

Ovo je već drugo slavlje u obitelji Tatarinov ovaj tjedan. Naime, u utorak 11. svibnja Maja je podijelila seriju zajedničkih fotografija s vjenčanja u znak njihove druge godišnjice braka. Vjenčanje je tada održano u luksuznoj vili Meneghetti u istarskim Balama, a za svoj dan iz snova, Maja Šuput je imala čak tri vjenčanice. U jednoj je dočekivala goste prije ceremonije, potom se presvukla u raskošnu vjenčanicu, koju je dizajnirao njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić, a u kojoj je izrekla 'sudbonosno da', dok je za rezanje torte imala kraću varijantu haljine.

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Ključne riječi

Komentara 3

ON
onjko
22:11 14.05.2021.

Ja mislio nešto mu skuhala ili nedajbože opeglala

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:26 14.05.2021.

Plaćeni oglas.

MP
marijan.pinkeva
09:28 15.05.2021.

Mučno mi je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije