Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivala romansu s glazbenikom

Glumica šokirala javnost: Podnijela zahtjev za razvod, a nitko nije ni znao da je u braku

Foto: Instagram
1/6
28.03.2020.
u 16:28

No, ono što je javnost šokiralo više od samog razvoda je to što par nikada nije javno objavio vijest da su u braku, već su uspješno to skrivali sve do razvoda.

Američka glumica Grace Gummer, kći slavne Meryl Streep, rastaje se od 39-godišnjeg bivšeg klavijaturista Dawesa Taya Strathairna.

O njihovoj se romansi šuškalo neko vrijeme, pogotovo nakon što su prije tri godine prvi put zajedno viđeni na jednoj od premijera filmova Stevena Spielberga.

1/4

33-godišnja glumica sada je podnijela zahtjev za raskid braka s glazbenikom na Vrhovnom sudu u Los Angelesu, prenosi magazin The Blast. No, ono što je javnost šokiralo više od samog razvoda je to što par nikada nije javno objavio vijest da su u braku, već su uspješno to skrivali sve do razvoda.

Zanimljivo je da je Tay sin legendarnog glumca Davida Strathairna, koji je glumio zajedno s Meryl Streep u filmu "The River Wild", a njihova djeca, Grace i Dawes, upoznali su se još u dobi od 7 i 13 godina, kada su njihovi roditelji snimali film. 

Ključne riječi

Komentara 1

ŠA
Šargopirgasti
11:44 29.03.2020.

Ovo su dvije različite osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije