Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamie Foxx

Glumac se suočava s optužbom da je ženu po licu udario spolovilom

Jamie Foxx u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/6
14.06.2018.
u 14:48

Policija je dobila prijavu od žene koja tvrdi da ju je prije 16 godina na tulumu u svojoj vili Jamie Foxx udario penisom po licu jer ga je odbila oralno zadovoljiti.

Na popisu glumaca koji su seksualno uznemiravali i napastovali žene našlo se i ime glumca Jamieja Foxxa, koji je prema pisanju TMZ-a penisom udario po licu ženu koja ga je odbila oralno zadovoljiti.

Dogodilo se to prije 16 godina u Las Vegasu, ali napadnuta žena tek sad se odvažila sve prijaviti policiji. Ispričala je kako se sve odigralo u vili glumca u kojoj je organizirao veliku tulum. U jednom trenutku Foxx, koji je sada u vezi s Katie Holmes, prišao je ovoj djevojci i pokušao ju je natjerati da ga oralno zadovolji.

Ona je rekla kako to ne želi učiniti, a on je skinuo hlače, nagnuo se nad nju i udario je penisom po licu. Kad je odbila to, prijatelj
glumca joj je naredio da napusti tulum. Odvjetnica glumca medijima je prenijela izjavu svog klijenta i rekla je kako Foxx poriče da se ovo dogodilo. 

Komentara 7

JO
Joexport
15:23 14.06.2018.

Sreća da je nije udario po jeziku, pa tako prekonekoliko puta.

LU
lunar777
15:34 14.06.2018.

Karolina?

DU
Deleted user
15:47 14.06.2018.

Jadna zena. Taj idiot zaboravio gdje treba zenu splovilom udarati. Kakvo ponozenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije