Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje pjevača

Znate li tko je pjevač sa slike koji je proslavio 35. rođendan?

Foto: Instagram screenshot
1/6
04.07.2019.
u 13:44

Pjevač Marko Tolja od prošle je godine u braku, a sa suprugom Anom ima i sina Maru, koji im je promijenio život svojim dolaskom krajem veljače.

Simpatični Riječanin Marko Tolja jučer je proslavio 35. rođendan te s obožavateljima podijelio fotografiju iz djetinjstva.

Preslatka fotografija našeg zgodnog pjevača uz brojku 35. jučer je osvanula na njegovu profilu na Instagramu, ispod koje je iskreno napisao da ga je "malo zatekla" ta brojka. Iznenadila ga je, ali ne i zabrinula, objasnio je u nastavku.

Foto: imdb

"Neka, mislim da će 35. biti baš sjajna", napisao je Tolja, koji je za Story otkrio i da će rođendan provesti – radno. Naime, ovog vikenda na Splitskom će festivalu nastupiti u duetu s mladom pjevačicom Mijom Dimšić te tako neće moći pripremiti tradicionalnu vrtnu zabavu u Rijeci za svoje bliske prijatelje.

Pjevač je od prošle godine u braku, a sa suprugom Anom ima i sina Maru, koji im je promijenio životni tempo svojim dolaskom krajem veljače. Tolja je priznao da mu se život promijenio nabolje otkako im se obitelj proširila za novog člana, a s njim i suprugom te u intimnoj atmosferi proslavit će 35. rođendan.

Foto: Indigo blue weddings

Markovo pjevačko iskustvo kreće još od njegova djetinjstva kroz brojne nastupe na dječjim festivalima, nastupom s klapama, a 2008. godine osvaja i Porin za najboljeg novog izvođača. Pokazao se i kao odličan mentor u popularnoj emisiji "Zvijezde pjevaju", ali i plesač u emisiji "Ples sa zvijezdama" te na kazališnim daskama.

Komentara 1

CH
Challenger
14:17 04.07.2019.

To je običan mulac! Sve moje fotografije iz djetinjstva su crno/bijele!! :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije