Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapustio se

Slavni glumac više ne izgleda kao prije, novi izgled pokazao na plaži

Foto: Profimedia
1/7
05.07.2019.
u 17:14

U braku je od 2012. godine s 37-godišnjim brazilskim modelom, Camillom Alves, s kojom ima troje djece.

Glumac Matthew McConaughey još je jedan u nizu poznatih koji uživa sa svojom obitelji na odmoru u Grčkoj.

Ovog su 49-godišnjeg glumca fotoreporteri uhvatili kako na plaži odmara sa suprugom i igra se sa sinovima, a predah je glumac očito odlučio uzeti i od tjelovježbe. Poznat je po mišićavom tijelu, zbog kojih je više puta bio proglašavan najseksi muškarcem, no njegovo tijelo više nije kakvim ga pamtimo.

Foto: Profimedia

Zgodni glumac ne skriva svoj okrugli trbuščić, a čini se da bi i on mogao na listu muškaraca koji preferiraju 'dad bod' tip tijela. Nedavno je Planet Fitness objavio rezultate istraživanja u kojem su rezultati presudili u korist muškaraca koji nemaju six-pack. Između savršeno isklesanog tijela i malo opuštenije forme, popularno prozvane 'dad bod', žene će prije odabrati muškarca koji ima trbuščić.

Neki od najslavnijih hollywoodskih glumaca kao što su Chris Pratt, Leonardo DiCaprio i Jason Segel, spominju se kao primjeri ovog trenda među muškim tijelima, a čini se da im se u tome pridružuje i glumac koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Kako se riješiti frajera u 10 dana", "Interstellar" te seriji "Pravi detektiv".

U braku je od 2012. godine s 37-godišnjim brazilskim modelom, Camillom Alves, s kojom ima troje djece. Dobitnik je prestižne nagrade Oscar za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu "Dallas Buyers Club" 2014. godine, za koju je morao i drastično promijeniti izgled.

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:43 05.07.2019.

Ne izgleda kao prije...ozbiljno?!? Jedino u VL vrijeme ide unatrag svima drugima ide naprjjed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije