Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPERTALENT

Gledatelji razotkrili trik iluzionista: Pojavila se i snimka

Andrej Škedel
Foto: Nova TV
1/3
12.11.2018.
u 17:42

Andrej je ušao u kutiju zavezanih ruku, nakon čega su njegovi asistenti zavezali kutiju lancima, zabili poklopac čavlima i digli je u zrak. Kutija je s velike visine pala na pod, a Andrej se pojavio u gledalištu.

Prva emisija uživo Supertalenta donijela je zanimljive točke, ali i ponovno nezadovoljstvo gledatelja, koji su ovog puta zamjerili žiriju što u finale nije poslao iluzionista Andreja Škedela. No, osim rasprave o finalistima, na društvenim mrežama raspravljalo se i o Škedelovu triku. Neki su gledatelji uvjereni kako ga se u jednom trenutku vidi dok odlazi s pozornice.

Podsjetimo, Andrej je ušao u kutiju zavezanih ruku, nakon čega su njegovi asistenti zavezali kutiju lancima, zabili poklopac čavlima i digli je u zrak. Kutija je s velike visine pala na pod, a Andrej se pojavio u gledalištu.

Na YouTubeu se tako pojavilo i iscrpno objašnjenje trika. Kutija nije provjerena, a čini se da je njen stražnji dio imao vratašca. Škedel je ušao u kutiju, lako se oslobodio lanaca, a onda obukao kombinezon kao i njegovi asistenti i izišao s pozornice. Kada se kutija podizala u zrak, vidljivo je da se njiše, što znači da u njoj nema nikoga.

- Neki su zaboravili da su asistenti na pozornici i da je jedan čučnuo iza kutije - komentari su gledatelji koji su branili Andreja. 

 

Ključne riječi

Komentara 13

BI
Biouskoli91
21:18 12.11.2018.

Mda.. to je trik a ne magija??!!! Pa ja sam naprosto sokiran!!!

AN
AnteKino
20:27 12.11.2018.

Ah sad mogu mirno umrijet koja suradnja vecernjeg i nove tv , uvijek serviraju kako ovi dirigiraju ...

SE
serđo12
20:08 12.11.2018.

Ko to gleda,a ima vise od 8 godina starosti,neka ide psihijatru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije