Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lagano?

Gledatelji ne mogu vjerovati da je već na ovom pitanju u 'Milijunašu' koristio džoker

Foto: Youtube screenshot
1/6
16.05.2020.
u 18:35

Pitanje je glasilo: Koji je od ovih zvukova životinja bio naziv britanskog singla broj jedan Katy Perry? Natjecatelj Barry nije znao odgovor na ovo treće po redu pitanje i tražio je pomoć.

U britanskoj verziji tv kviza "Tko želi biti milijunaš" natjecatelj Barry nije imao sreće s pitanjima. Prvih pet pitanja kojima se prelazi prvi krug u ovom kvizu uvijek su laka i zbilja rijetko tko traži pomoć džokera na prvih pet pitanja. Ali Barryju je treće pitanje bilo problematično i nije znao odgovor te je potražio pomoć džokera. Pitanje je glasilo: Koji je od ovih zvukova životinja bio naziv britanskog singla broj jedan Katy Perry?

1/5

Voditelj Jeremy Clarkson pročitao mu je ponuđene odgovore: Squeak (cičanje), Moo (mukanje), Hiss (siktanje) i Roar (rika).
Barry je priznao da ne zna odgovor na ovo pitanje jer očito nije obožavatelj glazbenog opusa Katy Perry i zatražio je pomoć publike koja srećom voli Katy Perry i s čak 95 posto glasova je išlo za točan odgovor - roar. Iako nije znao odgovor na ovo pitanje Barry je na kraju osvojio 32 tisuće funti, ali postao je glavna tema na društvenim mrežama. Naime, gledatelji su ga kritizirali i na društvenim mrežama raspravljali kako ne  mogu vjerovati da je na trećem pitanju tražio pomoć publike i to na, po gledateljima, laganom pitanju. 

 

 


- Nema puno sramotnijih stvari nego potrošiti joker u prvih pet pitanja na Milijunašu - bio je komentar jednog korisnika Twittera s kojim se  složilo dosta gledatelja.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Komentara 7

DU
Deleted user
19:09 16.05.2020.

Moj komentar: Tko je Katy Perry ?

MA
maestral
19:32 16.05.2020.

Glupe li informacije

IV
Ivandobrila
19:32 16.05.2020.

Bitno je da je on spremio 32 milje funti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije