Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Gibonni: U 2014. želim Hrvatskoj barem 100 tisuća novih radnih mjesta

- Unatoč broju 13 na kraju, za koji kažu da je nesretan, meni je ova godina bila lijepa. Navršila sam pola stoljeća i konačno shvatila da je život lijep, ali i da ‘curi’, pa ću odsad činiti sve da ga još više uljepšam - rezimirala je 2013. Daniela Trbović.
29. prosinca 2013. u 12:00 1 komentara 504 prikaza
gibonni
Foto: Boris Ščitar

Poslovni uspjesi poznatih i članova njihovih obitelji obilježili su 2013. u svijetu poznatih. Osim po nekim ostvarenim poslovnim željama, mnogi naši sugovornici pamtit će je i po velikom broju nezaposlenih i lošoj gospodarskoj slici u zemlji. Zato su poželjeli blagostanje svojim sugrađanima, da nezaposleni pronađu posao i da izađemo iz krize. A kada je o njihovim privatnim željama riječ, svi uglas se slažu kako im je najbitnije zdravlje njihovih najmilijih.

Daniela Trbović:
Unatoč broju 13 na kraju, za koji kažu da je nesretan, meni je ova godina bila lijepa. Navršila sam pola stoljeća i konačno shvatila da je život lijep, ali i da ‘curi’, pa ću odsad činiti sve da ga još više uljepšam. U tom stilu, ne želim ni u novoj godini ništa više osim zdravlje svima, a najviše svojoj obitelji i naravno mojoj malenkosti, jer kada si zdrav, možeš sve...

Arijana Čulina:
Nisam baš presretna s proteklom godinom, bila mi je nekako ružna. Ipak, nije bilo tako loše na poslovnom planu jer izdala sam knjigu i imala veliku izložbu slika u splitskom teatru. Zato od 2014. očekujem da u njoj budem sretnija na emotivnom planu. A nadam se da će se i općenito među ljudima nešto popraviti na duhovnom polju.

Zlatan Stipišić Gibonni:
Za Novu godinu želim Hrvatskoj barem 100 tisuća novih radnih mjesta i da svima plaće dolaze na vrijeme... Ako se to ostvari, onda će doći i sreća, zdravlje, pa čak i ljubav. Kada ljudi budu sretni na svojim radnim mjestima, sreća će se proširiti zemljom i svima će nam biti bolje...

Bojana Gregorić:
Kao svakom roditelju i meni su svi sretni trenuci vezani uz djecu, a najljepši od njih bio je prva Raulova izvedba na klarinetu. A sve što nam još treba samo je zdravlje - jer kada imaš njega, imaš i sve ostalo.

Ivanka Mazurkijević:
Sve najljepše što se dogodilo u 2013. vezano je uz moju i tuđu djecu, njihovo veselje i brbljanje sto na sat. Naravno, ne mogu se zaobići ni poslovni uspjesi poput albuma ‘Stampedo/Sonja i bik’ i soundtracka iz filma ‘Kauboji’. A u novoj godini želim opet što više dječjeg smijeha i dječje priče te da snimim dva albuma, što znam da je nemoguće, i da nastavim istim tempom skladati za film i za kazalište.

Zagreb: Ministar Banožić primio u posjet ministricu Oružanih snaga Francuske
NABAVKA AVIONA
Hrvatska na slatkim mukama: Francuski Rafale u laganoj prednosti pred američkim F-16?
Zaklada Novo Sutra
Altruizam, a ne egoizam
Projekt koji će pogurati čitavu generaciju mladih
  • santos008:

    Bravo Gibonny ti mislis na sve a ne ko ona sto joj ''curi''