Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne gube vrijeme

Georgina i Ronaldo započeli s pripremama za vjenčanje! Evo što su prvo napravili

Foto: Instagram/Wanda Nara
21.11.2018.
u 08:00

U detalje vjenčanja upućen je jako mali broj ljudi, no među njima među njima je naravno nogometaševa majka uz koju je jako vezan.

Prošlo je tek pet dana od službene potvrde zaruka no Cristiano Ronaldo i Georgina Rodrigez već su viđeni kako razgledavaju potencijalnu crkvu za vjenčanje – Gran Madre di Dio u Torinu. 

Monumentalna građevina je iz devetnaestog stoljeća, izrađena u neoklasicističkom stilu, a kao kulisa se pojavila u filmu iz sedamdesetih „Italian Job“. Cristiano je oduvijek naglašavao da je odgojen kao katolik  tako da mu je važno obaviti crkveni obred. 
Par nosi identično Cartierovo prstenje, a cijena jednog je 615 tisuća funti.

Cristiano i Georgina žive zajedno već dulje vrijeme u Italiji, a imaju i jednogodišnju kćer Alanu Martinu, a Ronaldo od prije ima troje djece – osmogodišnjeg sina Cristiana Ronalda mlađeg  te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Lijepa Španjolka koja je osvojila jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu već je počela i isprobavati vjenčanice. U detalje vjenčanja upućen je jako mali broj ljudi, no među njima među njima je naravno nogometaševa majka uz koju je jako vezan. Tako je mama Dolores ranije ove godine o Rodriguez pričala kao svojoj budućoj snahi, istaknuvši pritom da je "staložena" osoba. 

Rodrigez je putem društvenih mreža pokazala i veliku potporu svom partneru kojeg je model Kathryn Mayorga optužila za silovanje koje se navodno dogodilo u jednom hotelu u Las Vegasu prije devet godina. Mayorga tvrdi da je nogometaša prijavila policiji, a nekoliko tjedana kasnije Ronaldo joj je isplatio 375 tisuća dolara za šutnju. Sad je slučaj ponovno otvoren, budući da u Nevadi silovanje ne može ući u zastaru. 

Ronaldo i Rodriguez su se upoznali u lipnju 2016. godine kad  je nogometaš u Guccijevoj trgovini u Madridu gdje je Rodriguez radila kao trgovkinja kupovao ljetnu odjeću.

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije