Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pauze

Gabriela Spanic: Želim se u velikom stilu vratiti telenovelama

Foto: Instagram
1/3
22.01.2018.
u 15:07

Od 2014. godine glumica hrvatskih korijena nije snimala sapunice, u međuvremenu bavila se pjevanjem a dosta se pisalo i o njenim nesuglasicama sa sestrom blizankom.

Gabrijela Spanic, zvijezda latinoameričkih telenovela hrvatskih korijena zadnju ulogu u sapunici snimila je prije četiri godine, a ove godine se nada velikom povratku na male ekrane. Kaže kako joj je velika želja vratiti se telenovelama.

- Voljela bih snimiti seriju u kojoj ću glumiti snažan lik i tako bi se voljela u punom sjaji vratiti u svijet sapunica, izjavila je glumica, a prenosi Avaz.ba. Dodala je kako bi je usrećilo kad bi se mogla okušati i na filmskom platnu, ali ne zanima je gluma već bi htjela napisati scenarij ili režirati film.

Zadnjih godina koliko je izbivala s malih ekrana Gabrijela je punila stupce tabloida pričom o lošim odnosima sa sestrom blizankom Danielom, a kritizirali su je  i zbog čestih i nepotrebnih odlazaka estetskim kirurzima. 

Glumica se nije obazirala na to i dok nije snimala zadnje četiri godine posvetila se pjevačkoj karijeri i pisanju kuharice. 

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
20:31 22.01.2018.

Snimi onda serijal pornića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije