Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na operaciju

Ponosila se svojim dekolteom, ali zbog zdravlja će ga se odreći

Foto: PA/Pixsell
1/5
19.01.2018.
u 13:52

Model Amber Rose odlučila je smanjiti bujne grudi jer su joj preteške i ima zdravstvenih tegoba.

Model i glumica Amber Rose uvijek je s ponosom isticala svoje bujno poprsje koje joj je u zadnje vrijeme zadalo i zdravstvene probleme i zato se odlučila na korak koji se neće baš svidjeti njenim muškim obožavateljima.

Naime, 34-godišnja Amber odlučila je smanjiti grudi i zato je potražila pomoć doktora Gartha Fishera i snimila je svoj posjet njegovoj ordinaciji i podijelila ga s obožavateljima. Liječniku je rekla kako joj grudi stvaraju tegobe jer su preteške i od njih je bole leđa.

 

 

Thank you @garthfishermd 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

 

– Njene grudi su predivne, ali razumijem da su joj teret i da ih želi smanjiti kako bi trčala slobodnije, nosila kratke majice – rekao je liječnik. 

– Grudi su mi teške, bole me leđa i ne mogu nositi slatke kratke majice bez svojeg golemog grudnjaka koji izgleda kao da sam ga uzela baki – rekla je glumica. 

1/8
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:36 19.01.2018.

Pa to je bar jednostavno. Neka joj taj kirurg izvadi ono sto joj je prije stavio. Tolika kolicina silikona ipak ima svoju tezinu.

ST
Stipan
14:48 19.01.2018.

A ova tetovaža je zdrava .

Avatar 123456
123456
14:05 19.01.2018.

za Boga miloga ne ćini to! Nađi naćin i zadrži to bogatstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije