Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljena

Franka bez teksta na ovu obradu pjesme 'Crazy': Prolaze me trnci

Foto: Instagram
1/9
08.05.2018.
u 09:57

Polaznici glazbene škole Husar&Tomčić obradili su pjesmu kojom nas Franka Batelić predstavlja večeras na prvoj večeri Eurosonga i oduševili su pjevačicu.

Večeras se Franka Batelić u Lisabonu bori za ulazak u finale Eurosonga, a podrška i pohvale za njezinu pjesmu "Crazy" stižu joj sa svih strana svijeta.

Ipak Franku je posebno raznježio video koji joj je stigao od polaznika glazbene škole Husar&Tomčić. Oni su snimili svoju verziju pjesme kojom se predstavljamo na ovogodišnjem Eurosongu, a inspiracija obradi bilo je tradicionalno pjevanje a capella. Franka je video podijelila na svojim društvenim mrežama i nije skrivala oduševljenje ovom izvedbom.

– Ovo je ludo. Hvala vam za ovu a capella i beatbox verziju. Ostala sam bez teksta. Prolaze me trnci od prve do posljednje sekunde. Kakvo iznenađenje – napisala je oduševljeno Franka. 

Franka večeras u prvoj polufinalnoj večeri, koja se izravno prenosi i na HRT-u nastupa dvanaesta. 

1/16

Komentara 4

DU
Deleted user
20:08 08.05.2018.

Sretno Franka! Idemo HRVATSKA!

KA
kakačinka
10:39 08.05.2018.

Bolje nego original, ali opet sranje

MA
malala
11:04 08.05.2018.

Do kad o ovoj bezveznjaci. Goru pjesmu u zivotu nisam cuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije