Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba!

Glumio je Jaguarovu šapu u 'Apocalyptu', a sada ga ne biste prepoznali

Foto: Youtube Screenshot
1/5
07.05.2018.
u 11:56

Rudy Youngblood imao je 23 godine kad je dobio ulogu u filmu Mela Gibsona i tada je osvojio srca ženske publike. Danas izgleda drukčije.

Povijesni spektakl "Apocalypto" bio je filmski hit 2006. godine, a redatelj Mel Gibson za ovaj film kao glavnog glumca koji utjelovljuje Jaguarovu šapu odabrao je zgodnog i mladog Rudyja Youngblooda.

U tada 23-godišnjem Rudyju Gibson je prepoznao talent i nije pogriješio jer je  Rudy bio odličan u ovoj ulozi, a za potrebe snimanja naučio je i jezik Maya. Rudy je rođen u Teksasu, a njegovi preci su iz plemena Cree, Komanči i Yaqui.

Odrastao je s mamom i dvije sestre i, kao glava obitelji, već s deset godina počeo je učiti razne zanate. Bio je radnik na gradilištima. Bio je iznimno talentiran za ples i nudilo mu se nekoliko stipendija, a on je odlučio postati član American Indian Dance Theatra. Uz ples, bavio se i boksom i zato je fizički  bio dobro spreman za zahtjevnu ulogu Jaguarove šape. 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Cijelu godinu posvetio sam se tom filmu, učio sam jezik i vježbao. Htio sam Indijance predstaviti u najboljem svijetlu. Volim Maye jer su darežljivi, pametni i  lijepi ljudi – govorio je nakon prikazivanja filma čija je bio glavna zvijezda, a ovom ulogom postao je miljenik ženskih srca. Prošlo je 12 godina otkako  je film prikazan, a Rudy se fizički prilično promijenio u međuvremenu.

Dobio je nekoliko kilograma viška, tijelo mu je iscrtano tetovažama, a imao je i problema s policijom. Prošle godine pritvoren je jer je bio pijan i nasilan prema gostima u jednoj kockarnici. 

Komentara 1

LU
lukathereem
18:35 07.05.2018.

za par godina će opet izdledat drugačije nego sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije