Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"on fire"

Franka Batelić: Zrće nije Sodoma i Gomora, vratit ću se ovdje sigurno

papaya (1)
Foto: Papaya
1/8
07.07.2011.
u 11:28

Najnoviji hit mlade pjevačice uvršten je na ovogodišnju kompilaciju "Papaya Day & Night" na kojoj se između ostalih nalaze i svjetske zvijezde poput Swedish House Mafije, Tiesta, Freemasonsa i drugih.

Prije sutrašnjeg nastupa jednog od najpoznatijih DJ- a današnjice, Armina Van Buurena u Papayi partijanere na Zrću sinoć je zagrijala Franka Batelić novim singlom “On fire”, kojim je počela koketirati s elektronskom glazbom.

Zaobilazila Zrće

– Boris Đurđević me nagovorio da napišem pjesmu na engleskom jeziku u tom stilu iako nisam bila ljubitelj house glazbe pristala i napisala “On fire”. Ostala sam u čudu kad sam shvatila da publika na Zrću, pa čak i stranci znaju stihove – govori 19-godišnja pjevačica. Zrće je dosada zaobilazila u širokom luku jer priče o razuzdanim tulumima koji traju danonoćno nisu joj bili nimalo privlačni.

– Usporedba Zrća sa Sodomom i Gomorom nije mi baš zvučalo kao mjestom na kojem bih se ja zabavila, ali sad sam tu i sigurno ću doći još koji put ovo ljeto – oduševljeno će. Ljetna rasplesana kulisa Zrća poslužila joj je i za snimanje spota za pjesmu “On fire”.

Godinu dana u Americi

Budući da oduvijek živi na moru, u Rabcu, ne doživljava ga tako značajno pa umjesto izležavanja na plaži ljetne dane iskoristi za putovanja na neke daleke destinacije.

– Preko ljeta nikad nisam bila dulje od dva tjedna kod kuće jer uvijek negdje otputujem. Ako i ostanem, onda se s ekipom obvezno odvezem do Rovinja ili Poreča, gdje se zaustavimo na nekoj plaži i uživamo uz gitaru – opisuje ljetne rituale. Prijateljima i obitelji će uskoro reći doviđenja na godinu dana jer odlazi u Ameriku na Berklee College of Music.

– Već sam bila tamo na ljetnom semestru tako da ću izdržati godinu dana bez obitelji i prijatelja – uvjerena je. Na pitanje kako će razdvojenost utjecati na njezin ljubavni život u kojem je važno mjesto zauzeo Luka Tomas iz benda Kinoklub, zagonetno odgovara: – Pa vidjet ćemo.

Nakon Zrća vraća se u Zagreb gdje će snimati spot za pjesmu “Crna duga”.

Komentara 14

MO
moveax
12:30 07.07.2011.

I sto sad? Ajmo iskreno, da cura nije zgodna vjerojatno bi sada radila u pekari ili nekom kiosku. Da, naravno da nije nikakav pjevacki talent. Prosjecan glas, dobar izgled i mainstream koji ce te isfuravati je sve sto je potrebno da bi se zvao umjetnikom/umjetnicom. Tesko da ce ona uzeti gitaru i sama sloziti hit. Nabavi se producent, neki D.J. koji slozi neku genericku tresnjavu, ona malo zamrdati bokovima i evo clanka na Vecernjem. \"Imamo novi HIT!\". Ma da? Ako tako kaze medij, onda je to sigurno tako. Franka, zgodna si...jako...i to je sve sto ja znam o tebi.

GU
gugutaorus
12:31 07.07.2011.

Rihanna na Zrču? Ti mater.

OB
-obrisani-
18:53 07.07.2011.

Slatka mala Franka,obožavam to lice. :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije