Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalno

Franka i Vedran otkrili su svoju dugo čuvanu tajnu

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
06.12.2017.
u 11:16

Pjevačica i nogometaš kumovi su dvoje djece u Keniji, a Franka otkriva kako je još kao mala govorila da želi otići u Afriku i usvojiti dvoje djece.

U emisiji "Život priča priče" Nove TV gostovali su Anamarija Šuran i Filip Marić koji su se zaljubili dok su pomagali u jednom sirotištu u Tanzaniji.

Ispričali su u emisiji kako su se posebno vezali za jednu šestogodišnjakinju kojoj su postali kumovi. Gosti emisije bili su i Franka Batelić i njen dečko Vedran Ćorluka koji su otkrili informaciju koju su držali u tajnosti od javnosti, a to je da su kumovi dvoje djece koje žive u Keniji. 

- Kumovi smo dvoje djece, Joy i Patricku. To je tako mali doprinos, a ispunjava i možeš pomoći samo jednom donacijom. Mislim da svatko treba pomoć. Od malena sam od neke svoje 13. godine imala neopisivu želju otići u Afriku. Uvijek sam mami govorila da ću otići u Afriku i da ću doći doma s dvoje djece - ispričala je Franka.

Ove godine zajedno s Vedranom ide u Afriku kod fra Mire Bibića, a na pitanje voditeljice hoće li se kući vratiti s dvoje djece, odgovorila je:
- Ja bi, jako rado, ali idemo ih prvo posjetiti, vidjeti kako to sve funkcionira, kako oni žive. Idemo po jedno novo iskustvo - kazala je 
pjevačica. 

1/8

Komentara 4

LU
lunar777
11:44 06.12.2017.

A valjda nažalost ne mogu imati svoju djecu... inače bi bilo nastrano.

Avatar Slavonija87
Slavonija87
12:04 06.12.2017.

U Europi se ne rađa dovoljno dijece unatoč svom komforu, a Afrika ima već stanovnika kao dvije Europe. Ovi naši bogati iako mogu imati djecu postaju kao Brangelina, ovi nastrani trendovi se šire peru doslovce mozak ljudima. Čak i Čorlukaka kao čovjek iz Bosanske Posavine, tradicionalan prati ove globalizacijske "mode".

Avatar Papatest
Papatest
13:31 06.12.2017.

Mislio sam da su odkrili da su brat i sestra,ako su htjeli biti kumovi ima tu u Hrvatskoj sirotinje koliko hoće,no u Africi je jeftinije 100$ godišnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije