Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo poglavlje

Franka Batelić nakon četiri godine vratila se staroj ljubavi

05.12.2017.
u 08:51

Ljubavna balada "S tobom" pjesma je kojom se Franka Batelić nakon duže stanke vratila na glazbenu scenu.

Nakon gotovo četverogodišnje stanke, Franka Batelić se vratila svojoj najvećoj ljubavi – glazbi! 

Novi singl pod nazivom “S tobom” rezultat je duže potrage za iskrenom i emotivnom pjesmom s kojom će se Franka osjećati dobro:

“Predugo je prošlo. Sve se promijenilo, ali i u tom metežu životnih promjena i izazova, jedna stvar je moja konstanta. Ta ljubav ne blijedi s vremenom“ rekla je Franka.

Izrazito emocionalna ljubavna balada za Franku čini ostvarenje želje da pjesmom vlada emocija: “Pjesma me osvojila na prvu i uživam u apsolutno svakom tonu.

Nadam se da će se i vama svidjeti i da će uljepšati i vaš život, baš kao što je i moj” poručila je Franka fanovima. A oni su je u vrlo kratkom roku nagradili pozitivnim komentarima i poručili joj kako nisu mogli poželjeti bolji povratak.

Pjevačica je u sretnoj vezi s našim nogometašem Vedranom Ćorlukom koji igra za Lokomotivu iz Moskve, pa Franka dosta vremena provodi i u Rusiji. 

1/8

Komentara 11

FA
fake
10:09 05.12.2017.

Kakav pompozan naslov a sve ne bi li se navelo čitatelja da je ostavila Ćorluku i vratila se nekome sa kime je bila prije.

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
10:32 05.12.2017.

Bože oslobodi.

SA
sargu123
13:45 05.12.2017.

Tko je ova i čemu služi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije