Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitna operacija

FOTO Princ William posjetio suprugu nakon operacije: Ovako izgleda 'utučen' u bijesnom automobilu

Foto: Reuters
1/9
18.01.2024.
u 15:42

Princ William posjetio je suprugu Kate Middleton u bolnici nakon hitne operacije.

Princ William uhvaćen je kako je otišao posjetiti svoju bolju polovicu, suprugu Kate Middleton u bolnicu gdje se oporavlja od operacije. Prijestolonasljednik je snimljen dok je napuštao londonsku kliniku u svom automobilu. Nakon što je proveo lijepo prijepodne sa suprugom Kate, pratili su ga i njegovi tjelohranitelji kako bi se osjećao sigurnim. Osim tjelohranitelja, sa sobom je poveo i njihovu zajedničku djecu Georgea, Charlotte i Louisa.

Podsjetimo, princeza od Walesa provela je drugu noć na privatnom odjelu nakon operacije abdomena. Kensingtonska palača poslala je priopćenje da se Kate dobro oporavlja nakon zahvata. Vijest da je u bolnici brzo se proširila svijetom i zabrinula mnoge, a naročito nakon informacije da je u pitanju trbuh.

Otkriveno je da će princeza u bolnici ostati od 10 do 14 dana, a mnogi su odmah krenuli nagađati o razlozima hitne operacije i o opravku koji traje gotovo dva tjedna. Doktor Martin Scurr za Daily Mail je otkrio da je dvotjedni boravak u bolnici iznimno dugačak te da se iz te činjenice da naslutiti da je riječ o ozbiljnijem problemu. Ipak, otkriva da je dobra vijest to što je riječ o planiranom zahvatu, a ne o hitnoj operaciji. Scurr navodi i da se Kate doima kao žena iznimnog zdravlja, vitka je i nepušačica, a također je rodila troje djece, barem koliko javnost zna, bez ikakvih komplikacija. Osim toga, nagađa se da bi mogla biti riječ i o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha. 

 

Foto: Reuters

 

VEZANI ČLANCI: 

- 'Njezino Kraljevsko Visočanstvo princeza od Walesa primljena je jučer u londonsku kliniku zbog planirane operacije abdomena. Operacija je bila uspješna i očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana prije nego što se vrati kući na nastavak oporavka. Na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti na javne dužnosti prije Uskrsa. Princeza od Walesa cijeni interes koji će ova izjava izazvati. Nada se da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu i da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni - stoji u priopćenju koje je objavila palača. 

 

Foto: Reuters

 

Princ William, njezina najveća podrška odgodio je i brojne angažmane zato što se brine o obitelji i djeci, a neće obavljati ni službene dužnosti dok mu je supruga u bolnici. Također neće obavljati službene dužnosti u razdoblju neposredno nakon Kateina povratka kući, napisali su. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije