Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje

Filipa Šovagovića Navojec izbacio iz benda, a policija privela

filip sovagovic,portal
Davor Puklavec/PIXSELL
Autori: tp, bm/VLM
13.09.2013.
u 19:31

Grupa osnovana za 60 godina festivala u Puli svirala je na otvaranju gradskih vrtova u zagrebačkom Sopotu

Početak volonterske akcije uređenja gradskog vrta Sopot podržali su jučer i zagrebački glumci. Nataša Janjić, Rakan i Ivana Rushaidat, Robert Ugrina, Mario Mirković, Danko Ljuština i Goran Navojec. Čim se nekome treba pomoći, Goran Navojec je, kaže, za. Tako je i ovaj put akciju podržao s bendom koji je osnovan za šezdeset godina Pula Film Festivala, no Filipa Šovagovića, s kojim je dugo svirao u Go-go swing orchestru u ovom glumačkom bendu – nema.

– Nije mogao dolaziti na probe pa smo ga izbacili. I još smo puno glumaca isključili iz benda, ali će se pojavljivati kao gosti na nastupima, pa tako i Filip Šovagović – rekao je Navojec.

A Šovagovića je snašla još jedna nevolja. Naime, zbog nedolaska na zakazano ročište na sud po njega je došla policija, a danas je na svom Facebooku objavio da je pušten te da se na postupanje policije ne žali. Šovagović je priveden jer mu se nije dalo čekati u redu na MUP-u pa se vozio bez prometne dozvole. – Kriv sam, priznajem. Trebalo je čekati kao 358. u redu, dok ne otpadne kosa i ne ispadnu zubi. Moj grijeh, moj preveliki grijeh, napisao je glumac koji je proslavio i 47. rođendan.

>>Oreškovićeva 3D komedija nije zabavna, Šovagović je jako dobar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije