Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportska novinarka

Fani Stipković ne može sakriti koliko uživa u trudničkim danima: 'Najljepši rođendanski poklon'

Foto: Instagram screenshot
1/18
21.08.2023.
u 15:33

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković podijelila je fotografije snimljene iz profila na kojima je pozirala u bijeloj košulji i rublju te tako istaknula svoj trudnički trbuščić

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković (41) početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom. Stipković je ove lijepe vijesti otkrila snimkom sa svojim partnerom objavljenom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić.

Par je ubrzo nakon toga otkrio i da čekaju dječaka i to na zabavi za otkrivanje spola bebe. Fani bi svoje prvo dijete trebala dočekati u listopadu, a trenutačno ne može sakriti koliko uživa u trudnoći. Sportska novinarka na društvenim mrežama često dijeli fotografije. Do sada smo mogli vidjeti kako šeće, trenira, uživa na odmoru i kupa se u moru, a lijepa trudnica sada je podijelila i fotografije svog trbuščića. Fani je sada podijelila fotografije snimljene iz profila na kojima je pozirala u bijeloj košulji i rublju te tako istaknula svoj trudnički trbuščić.

"Najljepši rođendanski poklon", napisala je pokraj fotografije, a u komentarima je dobila mnoge komplimente. "Predivna", pisali su joj uz objavu koju možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, Fani je sinoć proslavila 41. rođendan, a svojom linijom mnoge oduševljava. Pokazala je jednom prilikom kako i za vrijeme trudnoće ne odustaje od treninga. Fani je oduvijek vodila zdrav život i vodila je računa o tjelovježbi i prehrani, a sada je svoj program vježbanja prilagodila blaženom stanju. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera, a nije poznato hoće li se zbog njegova novog poslovnog angažmana i ona se preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Jeff Bezos sa zaručnicom, Katy Perry i Orlandom Bloomom uživao na večeri na jahti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije