Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Evo što su kazali Beograđani po čemu će pamtiti Olivera

31.07.2018.
u 18:06

'To što je rekao da neće doći, nije do nas, to je njegova odluka, ali on je obilježio cijelu generaciju, bivšu Jugoslaviju...'

Oliver Dragojević preminuo je u nedjelju, 30. srpnja, a vijest je rastužila i potresla cijelu Hrvatsku. Njegov rad pamtit će svi i ostat će zauvijek u sjećanju, no što je s ostalima izvan Lijepe naše?

Srpski portal Blic pitao je stanovnike Beograda, u svojoj anketi, po čemu će pamtiti Olivera.

"Najviše ću ga pamtiti po emocijama koje je unosio u svoje pjesme", kazala je jedna od sugovornica.

Pogledajte video - Dugi posljednji pljesak za Olivera

I njih je vijest o smrti pogodila i kako kažu, svi su ga slušali i voljeli njegove pjesme, pogotovo one s početka njegove karijere.

"On mi je bio omiljeni pevač", kazala je druga.

Na pitanje novinarke je li im žao što Oliver nikada nije nastupao u Srbiji, odgovorili su: "To mi je toliko žao, ali čovjek je ostao dosljedan, što ćemo, divan je čovjek i divan pjevač".

"To što je rekao da neće doći, nije do nas, to je njegova odluka, ali on je obilježio cijelu generaciju, bivšu Jugoslaviju", kaže drugi.

"U nekim trenucima određene pjesme su mi davale energiju", "Kad god mi je bilo teško, slušala sam njegove pjesme i jako mi je pomogao", prepričali su koje im je životne trenutke obilježio Oliver Dragojević.

Iz ovih odgovora može se zaključiti da je Oliver zaista bio poseban pjevač koji će svima ostati u najboljem sjećanju, a njegove pjesme pamtit će se zauvijek.

>> Pogledajte i galeriju fotografija 'Oliver Dragojević'

1/25
Ključne riječi

Komentara 146

JO
josip
18:12 31.07.2018.

VL je najbitnije sta kaze centrala Beograd, po svakom pitanju. Sramite se

JI
Jure i Max
19:28 31.07.2018.

Srbi najbolje pamte 5. 8.1995.g kadsu njihovi junaci utekli a jedan dio se predao slavnoj hrvatskoj vojsci...agresoor sa istoka nije dozivio ovakav poraz nikad u njihovoj kratkoj povjesti,

RO
robertek
19:09 31.07.2018.

Pitat Beograđane o Oliveru može samo balkansko-jugoslavenski VL. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije