Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKA PRILIKA

Evo kako popularni Loša izgleda bez kape na glavi

Saša Lošić Loša
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
13.09.2018.
u 16:07

O razlozima zašto Loša nosi kapu pričale su se razne priče, no sigurno je da je popularni pjevač sredinom 80-ih godina pokrenuo novi trend, te da su zahvaljujući njemu dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u cijelo bivšoj Jugoslaviji.

Frontmen Plavog orkestra Saša Lošić Loša od početka karijere duge 35 godina uvijek na glavi ima prepoznatljivu kapu, koju ne skida ni na koncertima, ni dok daje intervjue.

O razlozima zašto Loša nosi kapu pričale su se razne priče, no sigurno je da je popularni pjevač sredinom 80-ih godina pokrenuo novi trend, te da su zahvaljujući njemu dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u cijelojbivšoj Jugoslaviji.

Foto: Privatni album/MailOnline

Fotografija koju smo dobili pravi je raritet, a prikazuje Lošu na jednom tulumu kako svira gitaru bez kape na glavi. Možda se radi upravo o tulumu na kojem je prvi put odsvirana "Suada". Premda je nastala iz zezancije, ta je pjesma postala veliki hit, a Plavi orkestar pretvorila u najomiljeniji jugoslavenski bend. 

Pogledajte video: 

10 godina od smrti Dina Dvornika

Komentara 7

IL
ilijan
18:25 13.09.2018.

VL Jugonistalgičari

ZW
zweistein
17:12 13.09.2018.

ćelav pa šta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:21 14.09.2018.

Kao da pitate zašto Duško Lokin nosi periku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije