Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA PROTIV BOLESTI

Eter je zamijenio bolničkim krevetom: Vicko se ponovno javio iz bolnice

Foto: Facebook
1/9
13.01.2021.
u 15:26

Podsjetimo, radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko 26 godina se bori s dijabetesom, a sredinom listopada prošle godine završio je u bolnici zbog srčanih problema.

Detalje svoje svakodnevnice dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a otkako nam je ispričao o svojim zdravstvenim problemima i kako mu je bilo na COVID odjelu u KB Dubrava, radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko siječanjske dane nastavlja provoditi u bolnici.

Naime, veseli glas "Vickove budilice" obavijestio je sve da se sada nalazi u KBC-u u Zagrebu.

Foto: Daniel Pavlić

- Drugi dan na KBC Zagreb, pun pregleda i fizioterapije te nakon razgovora s liječnicom koja me vodi, zadovoljan kamo to sve vodi - poručio je uz fotografiju nastalu u bolničkom krevetu, a ispod objave našli su se brojne želje brzog oporavka omiljenom voditelju.

Tijekom svog boravka u KB Dubrava iznio je svoje dojmove u kratkom telefonskom razgovoru.

- Mogu vam reći da sada ovo gledam iz prvog reda i svaka čast ovom osoblju. Ovo je prava rovovska borba - kazao nam je tada pa otkrio da se zdravstvena situacija zakomplicirala do mjere da nuždu nije obavljao sam, ali da doktori nisu odustajali.

- Prognoza za ozdravljenje je povoljna. U pouzdanim sam rukama i vjerujem da znaju što rade - optimističan je bio na kraju razgovora u prosincu.

U listopadu prošle godine iznenadio je obožavatelje odlaskom s pozicije voditelja i urednika emisije "Stav" na Mreži TV, no to je svestranom voditelju i doajenu novinarstva bio samo jedan u nizu projekata budući da je prije 7-8 godina s ekipom s Radija 101 odlučio napraviti nešto za mlađe generacije koje dolaze na njihovo mjesto. Stoga su se odlučili osnovati udrugu, a Vicko kao član Udruge VANG, Val nove generacije, tako već godinama održava besplatne edukacije mladih o medijskim vještinama koje uranjaju u svijet neovisnog i kreativnog novinarstva.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:39 13.01.2021.

Vicko, ozdravi nam što prije !!!!! Eter je prazan bez tebe!

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
15:41 13.01.2021.

Drž se Vicko i pazi se da ne pokupiš kakvu bakteriju.Brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije