Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
profesionalni tenisač

Barbara Šegetin hvali se novim dečkom, ne ispušta ga iz vida

Foto: Instagram
1/11
13.01.2021.
u 14:51

Ni Damir ne skriva koliko je sretan pa je tako i on objavio fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Barbaru Šegetin mnogi pamte po sudjelovanju u realityju 'Big Brother', no posljednjih godina je u javnosti zbog svog ljubavnog statusa. Naime, Barbara već tri mjeseca ljubi bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura.

Foto: Instagram screenshot

Na svom Instagramu sada je podijelila rijetke fotografije svog dečka, a čini se kako su sve zaljubljeniji. Dečka prati na gotovo svaki teniski meč, a o svemu obavijesti i pratitelje. 

Foto: Instagram screenshot

Ni Damir ne skriva koliko je sretan pa je tako i on objavio fotografiju na kojoj se drže za ruke. 

Foto: Instagram screenshot

- Ljubav - napisao je tenisač koji je trenutačno s Barbarom u Dubaiju, gdje je igrao kvalifikacije za Australian Open. Međutim, Damir je izgubio meč od Belgijanca Kimmera Coppejansa čime je ostao bez nastupa na Australian Openu.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
17:09 13.01.2021.

Kakve veze imaju fotografije s viješću? To je obična eksploatacija ženskog tijela, trgovina erotiziranim sadržajem koji ženu postavlja isključivo kao seksualnu igračku. B.a.B.e., Severina, Jelena, Bauče! Reagirajte! Prekinite ovo nasilje nad ženom samo zato što je žena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije