Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila je i cijenu zahvata

Ella Dvornik otkrila da je povećala grudi: Užasno je bolno, više nikad mi to ne bi palo na pamet

Foto: Instagram
1/6
15.10.2021.
u 09:24

Ella je u novom videu koji je objavila na YouTubeu odlučila pričati o asimetriji grudi i korekciji grudi i ispričala je kako se odlučila na korekciju

Blogerica i influencerica Ella Dvornik u svom novom vlogu pričala je o grudima i u ovom mjesecu u kojem se obilježava prevencija raka dojke ispričala je kako je i sama napipala kvrgu na grudima. – Dok sam plesala na "Baby shark" s Balie, napipala sam veliku kvrgu na lijevoj cici i ona je bila jako tvrda. Počela mi je smetati i počela me boljeti. Otišla sam na pregled, svašta mi se motalo po glavi i na sreću, ispalo je da je to samo cista. Bila je velika oko pet centimetara i dva mjeseca sam se patila s tom cistom. Bitno je ići na preglede i odraditi samopreglede i nemojte se poput mene bojati pregleda i jednom godišnje napraviti taj pregled – ispričala je Ella u novom videu koji je objavila na YouTubeu. Odlučila je u ovom videu govoriti o asimetriji grudi i korekciji grudi i ispričala je kako se odlučila na korekciju.

– Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo dok sam bila mlađa. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala mlijeko. Kad sam prestala s ispumpavanjem mlijeka, lijeva je ostala veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudice i s vremenom mi je to počelo ići na živce. Razmišljala sam o transferu masti, no to nije najbolja opcija jer se proces treba ponavljati i kada sam došla na pregled, liječnik mi je rekao, ako želim vratiti simetriju grudi, da bih morala raditi kombinaciju implantanta i masti. Pristala sam na tu korekciju – ispričala je Ella i dodala kako je liječniku rekla da ne želi biti Pamela Anderson i htjela je da sve i dalje izgleda umjereno. 

 

 

– Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put vidjela nakon zahvata, ja sam se us*ala jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put vidjela. Sada imam D košarice, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi od naprijed i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je usporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada ići na korekciju grudi. Nije ugodno i netko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4000 eura – ispričala je Ella.

Ključne riječi

Komentara 7

GE
Germanicus
09:44 15.10.2021.

Šteta..ja mislio da je operirala mozak!

Avatar argus100
argus100
09:43 15.10.2021.

Veličina mozga nije presudna za IQ ali bi ipak trebala i njega povećati, nek se nadje, za svaki slučaj.

KR
Krud
09:54 15.10.2021.

Moraš biti stvarno jezivo ..up pa misliti da to što radiš svome tijelu druge zanima! Ako želiš postati plastična radiš to za sebe kao što ćeš i posljedice toga snositi samo ti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije