Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadio ju je

Eciji Ivušić suprug je za rođendan poklonio luksuzni automobil: 'U braku te teže smuljati'

Foto: Instagram
1/9
04.10.2022.
u 21:00

Ecija je u ponedjeljak proslavila rođendan, a pokazala je poklon koji je dobila od supruga. Riječ je o luksuznom automobilu marke Audi.

Bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević (36) i Ecija Ivušić (35) prije nešto manje od mjesec dana izrekli su sudbonosno 'da' na otočiću Vrniku, koji je posljednjih godina hit među slavnima, a na njega zbog ljepote pristižu i poznati turisti, poput Beyonce i Jay Z-ja. 

Bračni život itekako im je sjeo jer je par sretniji nego ikad, a to često pokazuju fotografijama na društvenim mrežama. Ecija je u ponedjeljak proslavila rođendan, a pokazala je poklon koji je dobila od supruga. Riječ je o luksuznom automobilu marke Audi. 

- Unatoč tome što znam da ne voliš iznenađenja odlučio sam se na novu 'misiju' - kako iznenaditi i šokirati Eci Peci. Međutim, sada kad smo u braku je kudikamo teže smuljati nešto pa sam morao uključiti booster dozu laži. Da ne duljim, eto poklona za ročkas koji sam 'slučajno' greškom zaboravio u Zagrebu. Voli te tvoj muž - stoji suz fotografiju na kojoj bivša voditeljica pozira uz autmobil ukrašen mašnom. 

 

Podsjetimo, Ecija i Goran zaručili su se nakon šest mjeseci veze, no kako su priznali, to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se poznaju čitav život. Prosidba se dogodila u dvorcu u Firenzi, a kako ga ne bi razotkrila, Goran je osmislio poslovni put na kojem mu je Ecija bila pratnja.

- Bilo me strah da će me u nekom trenutku prokužiti. Bilo bi sumnjivo da mi firma plaća vilu, pa sam joj rekao da smo trebali spavati u nekom normalnom hotelu, no zbog kongresa su nešto zeznuli s bookingom pa su nam dali taj smještaj jer je sve drugo bilo rezervirano. Od mojih 38 tisuća laži, nije skužila niti jednu - ispričao je nedugo nakon zaruka Goran koji je Eciju zaprosio skupocjenim prstenom s 'princess cut dijamantom' koji je posebno za nju izrađen u Belgiji.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
21:14 04.10.2022.

Da ju je Borat ugledao, pitao bi: "nice, nice, how much?"

ST
streetboy
06:37 05.10.2022.

Dobarrr auto , Ecija ? , ništa posebno.

SH
Sharkee
22:02 04.10.2022.

Primitivno.. jadno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije