Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u listopadu

Komentari se nižu! Danijela Dvornik (55) objavila fotku u badiću nakon kupanja

Foto: Instagram
1/10
04.10.2022.
u 20:00

S obzirom na to da živi na otoku Braču, more joj je svakodnevno pristupačno stoga je gotovo svaki dan na plaži. Danijela je sada pozirala u crnom jednodijelonm kupaćem kostimu.

Danijela Dvornik (55) pratiteljima na Instagramu je pokazala kako uživa. S obzirom na to da živi na otoku Braču, more joj je svakodnevno pristupačno stoga je gotovo svaki dan na plaži. Danijela je sada pozirala u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Na fotografiji se široko osmjehivala, te se po kapljicama na tijelu vidi da je tek izašla iz mora.  

"Vitamin sunce i more" napisala je Dvornik i dodala da je temperatura mora 20,07 stupnjeva Celzijevih, a zraka 24. 

Brzo su krenuli i komentari, a pratitelji su joj ostavili emotikone sa srcima u očima i vatre. 

 

Majka jedne od naših najpraćenijih influencerica Elle Dvornik nedavno je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko misli o samačkom životu. Danijela je uz fotografiju svog obroka napisala duži opis. Svoju je objavu počela priznanjem da se ovih dana osjeća "fjakasto" te da ima volje samo za jutarnji trening i da misli da je postala prava otočanka, a zatim se osvrnula na svoja razmišljanja o samačkom životu.

- Ponekad se ulovim u mislima, prije nego zaspem, kako sam zapravo prigrlila samački život i ponekad se prepadnem te spoznaje, ali ipak završim razmišljanje optimistično - napisala je Danijela te dodala da je zapravo sretna.

- Ali, vjerujte, u svemu tome ja sam ispunjena i radujem se svakom novom danu. Jer toliko toga imam u životu što me čini radosnom. Evo, idući tjedan mi stižu Lumi i Balie i baš se tome veselim jer će me izbaciti iz ove moje 'fjake' - otkrila je baka kako se veseli dolasku svojih unuka. - Mjesto se pomalo prazni turistima i sad nastupa najljepši dio ljeta. Pa masline! Ove godine berem svoje masline i imat ću svoje ulje… To je ostvarenje dugogodišnjeg sna - dodala je tada Dvornik.

Inače, Danijela  se nedavno preselila iz Zagreba u Sutivan na otoku Braču, u obiteljsku kuću Dvornikovih koju je renovirala. Njena kći Ella s obitelji se nedavno preselila u Istru, a unuke redovno posjećuju baku na Braču. Danijela često pratiteljima pokazuje kako se druže te što rade kada su Balie i Lumi kod nje.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
22:03 04.10.2022.

🤮 fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije