Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao pratitelje

Bitorajac objavio video iz WC-a jednog kafića: 'Ne možeš više ni mokriti da ti neko ne prodikuje, a nema papira'

Sarajevo: Konferencija za medije ekipe TV serije Metropolitanci
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/9
04.10.2022.
u 16:49

Rene je uz video napisao: "Sam sebe sretnem u WC-u kafića. Ne možeš više ni mokriti da ti neko ne prodikuje. Sva sreća pa nije skužio da nema j..enog papira".

Glumac Rene Bitorajac (50) na svom je Instagram profilu objavio novi video i nasmijao pratitelje. naime, Rene je otišao obaviti nuždu u WC jednog kafića, a tamo je ugledao svoju fotografiju. Uz fotografiju stoji i tekst: "Kaj gledaš koju p.m. Stani bliže. Nije ti tak velik kao što misliš.".

Rene je uz video napisao: "Sam sebe sretnem u WC-u kafića. Ne možeš više ni mokriti da ti neko ne prodikuje. Sva sreća pa nije skužio da nema j..enog papira". Video je lajkalo više od 2000 ljudi. 

 

Jedan od naših najpoznatijih glumaca često se na Instagramu prisjeti mlađih dana, školskih dana, prvih uloga, i sl., a i ovaj je put uspio potpuno iznenaditi pratitelje. 

Glumac je objavio fotografiju iskaznice OTV-a, prve komercijalne televizije u Hrvatskoj, u kojoj je on radio kao tehničar.  - Ovo je jedan od prvih tehničara na OTV-u s kraja 80-tih. Šef tehnike tada je bio Zlatan Zuhrić Zuhra. MTV kao privilegija, plaćena satnica uz srednju školu i super ljudi. ENG ekipa pa ja kao tonac, rasvjetljivač, ma nije bilo u pitanju…Vrijeme za vratit se! - napisao je Bitorajac pored fotografije svoje iskaznice. 

Pratitelji nisu mogli ne primijetiti njegovu frizuru koja je, s obzirom na imidž koji ima danas, potpuno drugačija. "Isti si, samo nemaš bujnu kosu", "Frizura - dođi mi na čaj!", "Krpa", "Ronaldo", "Kakva zurka", "Kao mladi Richard Gere...", pisali su mu pod fotografijom.

Renea trenutno gledamo u HRT-ovoj seriji "Metropolitanci", a radi se o dramskoj obiteljskoj seriji gorko-slatkih tonova i nenametljivog humora, u čijoj su široj društvenoj pozadini obnove nakon potresa i pandemije. U seriji ključaju različitosti i kuhaju se sukobi, a ponajviše onaj između stomatologa Petra, kojeg glumi Bitorajac, a koji u naselju pokušava održati mir i slogu, i vlasnika lokalnog restorana Pavića, kojeg glumi Dejan Aćimović. Ovo je serija o malim, običnim ljudima koje prvo pogodi epidemija pa onda potres, što je definitivno nešto s čim će se publika odmah poistovjetiti.

– Ovaj scenarij itekako mi je privukao pozornost. U početku sam ga otežano pratio s obzirom na broj likova, ali kad sam ih pohvatao, postalo mi je jako zanimljivo i tjeralo me na još. Sad sve ono s papira putem objektiva prenosimo na memorijske kartice i ljudi će to uskoro moći vidjeti – priznao nam je Rene kad je krenulo snimanje serije. 

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije